Orban, despre alegeri: A fost o prezenţă semnificativă. A întrecut aşteptările multora. E clar că este o victorie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ludovic Orban Foto gov.ro
Ludovic Orban Foto gov.ro

Preşedintele PNL Ludovic Orban a declarat că a fost o prezenţă la vot la alegerile locale care a întrecut aşteptările multora. El a adăugat că este clar o victorie, însă pentru fi una definitiv pecetluită trebuie să fie finalizate procesele verbale de numărare a voturilor din toate secţiile şi circumscripţiile.

„O prezenţă semnificativă, bună. A întrecut aşteptările multora. Le mulţumesc românilor că s-au prezentat la vot şi că se prezintă în continuare la vot până la ora 21.00. Noi am sesizat în BEC ca toţi cetăţenii care la ora 21.00, când se închide secţia de votare, sunt prezenţi la rând să li se permită să voteze. Din păcate am votat doar noi, reprezntanţii a încă 2 formaţiuni, celelalte formaţiuni nu au fost de acord”, a afirmat Ludovic Orban duminică seara.

Întrebat cum este starea de spirit, premierul a răspuns: „E clar că este o victorie, dar ca să fie o victorie definitiv pecetluită trebuie să fie finalizate procesele verbale de numărare a voturilor din fiecare secţie, circumscripţie ca să ştim clar rezultatul”

Chestionat cum va sărbători PNL, dacă va sărbători, Orban a replicat: „Aşa cum ne ştiţi. În primul rând vom coordona numărătoarea paralelă, vom vedea exact care sunt toate situaţiile”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite