Orban, despre campania sa pentru şefia PNL: „A fost un început contondent, ca să zic aşa, care a generat speculaţii exagerate”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ludovic Orban, preşedintele PNL şi candidat la viitoarele alegeri pentru şefia partidului. FOTO: Arhivă
Ludovic Orban, preşedintele PNL şi candidat la viitoarele alegeri pentru şefia partidului. FOTO: Arhivă

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat că după Congresul din 25 septembrie nu se va schimba nimic în activitatea sa politică, dar şi că decizia delegaţilor va fi „literă de lege” la alegerile pentru şefia partidului. În ceea ce priveşte campania sa pentru vârful partidului, Orban a transmis că a fost un început „mai contondent”.

În cadrul conferinţei de alegeri a filialei PNL Tulcea, Ludovic Orban a declarat că a avut „părticica sa de contribuţie”, de-a lungul timpului, la toate victoriile partidului. 

„Nu se va schimba nimic în activitatea mea şi în general... Practic... sigur, a fost un început de campanie un pic mai contondent, ca să zic aşa, care a generat foarte multe speculaţii amplificate şi exagerate”, a afirmat Orban sâmbătă, întrebat care va fi atitudinea sa faţă de cei care nu l-au susţinut, în situaţia în care va câştiga un nou mandat de preşedinte al PNL. 

Decizia Congresului, literă de lege

Orban a adăugat că alegerile interne din partid „intră în linie dreaptă” şi că decizia de la Congresul din 25 septembrie va fi „literă de lege”. „Ce decide Congresul, ce decid cei cinci mii de delegaţi care vor reprezenta fiecare filială a Partidului Naţional Liberal la acest congres e literă de lege şi vom respecta această decizie”, a adăugat acesta.

La rândul său, drept răspuns pentru aceeaşi întrebare, Florin Cîţu a afirmat: „Vom lucra împreună, cu toţii, după 25 septembrie”.

Ludovic Orban şi Florin Cîţu au participat, sâmbătă, la conferinţa de alegeri a PNL Tulcea, iar după discursurile din sală cei doi au susţinut împreună declaraţii în faţa jurnaliştilor.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite