Orban, despre pandemie: Nu mă pricep la valuri. Indiferent în ce val suntem trebuie să respectăm măsurile de protecţie sanitară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Ludovic Orban a spus, referindu-se la pandemie, că nu se pricepe la valuri, dar că indiferent unde ne-am afla trebuie respectate măsurile de protecţia sanitară şi anume portul măştii, igiena şi păstrarea distanţei.

Orban a fost întrebat, marţi, la Cluj-Napoca, în ce val pandemic se află ţara noastră. „Nu mă pricep la valuri. Indiferent că suntem în valul unu, că suntem în valul doi singura formă de protejare care funcţionează indiferent unde suntem este aceea să respectăm măsurile de protecţie sanitară: portul măştii, igiena, spălatul mâinilor, dezinfecţia, păstrarea distanţei, evitarea efuziunilor afective, apropierilor în relaţii”, a declarat Ludovic Orban.

La un alt eveniment desfăşurat tot în judeţul Cluj, ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru a afirmat că ţara noastră se află în a doua fază a primului val. „Nu suntem în val doi, suntem în a doua fază a primului val. Sper că respectarea precauţiilor ne vor păstra pe o pantă descendentă”, a afirmat Nelu Tătaru.

Numărul total al cazurilor de COVID-19 a ajuns la 114.648 marţi, după ce Grupul de Comunicare Strategică a anunţat că 1.059 de persoane au fost diagnosticate în ultimele 24 de ore

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite