Politică

articolul anterior articolul urmator

Orban, despre pledoaria pentru practicarea golfului făcută de Iohannis: Chiar să faci promovare la golf în situaţia actuală, mi s-a părut total deplasat

4
19 Sep 2021 20:31:03
Autor: News.ro
Ludovic Orban a răspuns că pentru practicarea golfului este nevoie de un anumit nivel al veniturilor şi de timp. Foto: Arhivă
Ludovic Orban a răspuns că pentru practicarea golfului este nevoie de un anumit nivel al veniturilor şi de timp. Foto: Arhivă

Ludovic Orban cataloghează drept „total deplasat” gestul preşedintelui Klaus Iohannis de a promova golful ca sport, el arătând că acesta este un sport accesibil unor categorii de persoane, şi nu tuturor, aşa cum a afirmat preşedintele. Orban a subliniat că pentru practicarea golfului este de asemenea nevoie nu doar de „anumit nivel” al veniturilor, ci şi de timp.

„Nu joc golf. Chiar să faci promovare la golf în situaţia actuală, mi s-a părut total deplasat”, a afirmat Ludovic Orban duminică după amiază, într-o emisiune la B1 Tv, întrebat dacă preferă golful sau sporturile de echipă. De asemenea, întrebat dacă în opinia sa golful este un sport accesibil, Orban a răspuns că pentru practicarea acestui spot este nevoie de un anumit nivel al veniturilor şi de timp. 

„Toată lumea a demonstrat contrariul. Accesibil celor care au un anumit nivel de venit, care este un venit peste medie şi celor care au timpul necesar pentru a putea să practice golf”, a adăugat Ludovic Orban. 

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat sâmbătă, la evenimentul organizat de compania Dacia Renault cu prilejul decernării premiilor Cupei de Golf „Paul Tomiţă”, că golful, un sport care nu e deloc exclusivist şi care oferă un foarte bun prilej de a petrece mai mult timp în natură, se poate practica la orice vârstă, încurajând pe cât mai mulţi să descopere acest frumos sport, care oferă multe satisfacţii. 

”Mă bucur să întâlnesc aici atâţia oameni pasionaţi de golf, un sport care nu este deloc exclusivist şi care oferă un foarte bun prilej de a petrece mai mult timp în natură, de a face mişcare, mai ales în acest context pandemic care face dificilă practicarea multor sporturi. Golful se poate practica la orice vârstă şi încurajez pe cât mai mulţi să descopere acest frumos sport, care oferă multe satisfacţii”, a afirmat preşedintele.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

4 Comentarii

leuldinpanjshir99
19.09.2021, 20:43:25

Aici Suca Cobzaru' are dreptate. De cand a ajuns sa ia de bun tot ce-i indruga Statu' Paralel, galiganul talamb habar n-are realitatea cotidiana din Romanica ...

Ţepeş
19.09.2021, 20:56:21

Orban: "Nu joc golf". Ghinion. În curând nu ai să mai joci multe.

-11 (11 voturi)
imsi2 imsi2
19.09.2021, 21:18:53

Ei eu nu joc golf tocmai fiindca s ar putea sa l intalnesc pe joianis acolo. ii drept ca el ii baiat de mingi sau isi indreapta ceilalti crosele pe spinarea lui dar mi ar fi jena sa i spun ma joianis ada mingiuca aia si tine si tu 5 lei de o bere.

-11 (11 voturi)
Amdo Odma
20.09.2021, 05:34:24

Dulapul traieste in lumea lui ne-exclusivista si n-are nicio tangenta cu viata romanilor.

-10 (10 voturi)
Modifică Setările