Politică

articolul anterior articolul urmator

Orban: Dragnea s-a ascuns ca o găină fricoasă prin sediile de partid. Azi simţim ce înseamnă faţa hâdă, faţa mizerabilă a comuniştilor travestiţi

5
24 May 2019 17:39:12
Autor: Radu Eremia
Ludovic Orban
Ludovic Orban

Preşedintele PNL Ludovic Orban a declarat, vineri, că liderul PSD Liviu Dragnea s-a asuns în timpul campaniei electorale în sediile partidului pe care îl conduce, ca „o găină fricoasă”, fiind păzit de jandarmi şi de alte forţe de ordine.

„Puterea este în mâinile oamenilor. Noi am făcut o campanie directă, o campanie cinstită, o campanie onestă, în timp ce Dragnea s-a ascuns ca o găină fricoasă prin sediile de partid şi chiar atunci când a încercat să scoată capul în lume, a fost păzit de cordoane de jandarmi, de forţe de ordine şi a fugit de români. Dragnea, ca o găină fricoasă, a refuzat participarea la orice dezbatere, la orice confruntare publică cu reprezentanţii Partidului Naţional Liberal, pitindu-se la Viaţa Satului sau la alte emisiuni regizate în care a transmis nişte mesaje toxice şi şi-a aruncat asupra românilor veninul pe care l-a adunat în el”, a declarat Ludovic Orban, într-o conferinţă de presă la Bucureşti.

Liderul liberal a vorbit şi despre interzicerea conducerii PNL de a aniversa la Vila Florica cei 144 de ani de la înfiinţarea partidului.

„În această zi de aniversare am simţit ce înseamnă faţa hâdă, faţa mizerabilă a comuniştilor travestiţi, a vechililor grupaţi în jurul lui Dragnea, care au întinat memoria Brătienilor şi care au interzis conducerii Partidului Naţional Liberal, pentru prima oară în ultimii 30 de ani, să aniverseze înfiinţarea Partidului Naţional Liberal, la Vila Florica.Am să le transmit un mesaj acestor vechili care umilesc românii în fiecare zi, că Mausoleul de la Mărăşeşti nu este moşia lui Oprişan şi că nu poate Oprişan să interzică PNL, în an Centenar, să onoreze memoria românilor căzuţi în bătăliile de la Mărăşeşti, că Vila de la Florica nu este moşia PSD, Vila de la Florica aparţine fiecărui român şi de Vila de la Florica este legată istoria României, momente fundamentale care s-au petrecut în istoria României şi că nu ne puteţi interzice nouă, liberalilor, să cinstim memoria înaintaşilor noştri şi chiar dacă astăzi în mod abuziv nu aţi permis Partidului Naţional Liberal accesul la Florica, în curând nu veţi mai avea niciun fel de posiblitate de a comite abuzuri”, a adăugat Orban.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

5 Comentarii

MATEI
24.05.2019, 18:59:34

Ludovic Orban nu-ti dai seama cat de mic esti la minte. Problema ta nu trebuie sa fie Liviu Dragnea. Nu stiu cum de a fost ales presedinte PNL si ma intreb daca acesta este nivelul de competenta in PNL. Exista posibilitatea unui vot negativ dar parerea mea este ca un lider adevarat ar fi adus un vot masiv pentru PNL. A facut miscarea cu Rares Bogdan, in ideea de voturi in plus, sacrificand munca de ani a unor membri de partid si evident bazandu-se nu pe competenta acestuia ci pe notorietatea de la emisiunile TV.

0 (4 voturi)
Popa Razvan
24.05.2019, 19:55:44

Sunt liberal in educatie si convingeri dar de prea mult timp constat un declin puternic in cadrul PNL. Vreau sa vad un conducator cu prestanta! Scoate-ti din imaginea partidului un om ca si Busoi, o femeie ca si Turcan si un slinos precum Falca. Si inca ceva: nu mai absorbiti, precum un aspirator stricat, toate constructiile politice aberante gen PDL. Parca vad ca urmeaza ALDE, ca sa fie salvat un Tariceanu. OPRITI AUTODISTRUGEREA!

0 (2 voturi)
M Costi
24.05.2019, 20:36:28

"Cu parul in capul pesedistilor !" este singura idee a lui Sica Mandorlina ! In rest , Domnul cu mila ... !

-2 (2 voturi)
Ramona Georgescu
24.05.2019, 20:54:06

"am simţit ce înseamnă faţa hâdă, faţa mizerabilă a comuniştilor travestiţi.." Unii au simtit-o mai demult.Unul dintre personajele mai cunoscute este domnul Augustin Lazar.

-2 (2 voturi)
Ramona Georgescu
24.05.2019, 20:55:20

"în curând nu veţi mai avea niciun fel de posiblitate de a comite abuzuri.." Ceva normal.O sa vina si liberalii la putere si atunci vor comite ei abuzuri.

-2 (2 voturi)