Politică

articolul anterior articolul urmator

Orban, indicaţii pentru Cîţu privind împarţirea banilor publici

0
5 Aug 2021 15:40:21
Autor: Andreea Traicu

Ludovic Orban, actual şef al PNL şi contracandidatului premierului la şefia partidului, susţine că, la rectificarea bugetară, este necesar să se aloce fonduri pentru investiţii în dezvoltarea comunităţilor locale.


"Noile proiecte de infrastructură au nevoie de un timp rezonabil de pregătire şi de suficient timp pentru implementare, astfel încât în comunităţile locale să se resimtă impactul pozitiv în următorii 2-3 ani.
Cel puţin 40 de miliarde de lei, pe o bugetare serioasă cu planificare multianuală, trebuie prevăzuţi pentru PNDL 3, iar această sumă trebuie să vizeze dezvoltarea infrastructurilor rutiere, de gaz, de apă şi canal. Cum am mai precizat, spaţiul bugetar se deschide deja, pe măsură ce PNDL 1 şi 2 ajung la final", susţine Ludovic Orban, într-o postare pe Facebook.

În acest sens, consideră şeful PNL, este necesar ca Guvernul să demareze discuţii aplicate cu părţile interesate.

"Deviza Partidului Naţional Liberal, pentru care fiecare dintre primarii noştri au cerut anul trecut încrederea cetăţenilor, a fost aceea că „Dezvoltăm România”, iar acest program înseamnă că trebuie să dezvoltăm fiecare comunitate locală", susţine Orban.

Ludovic Orban şi Florin Cîţu candidează pentru conducerea Partidului Naţional Liberal la Congresul care va avea loc în luna septembrie.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările