Orban, la lansarea candidaturii lui Ciprian Ciucu: Viitorul guvern USR-PLUS, ca de altfel şi actualul guvern, formează o echipă pentru bucureşteni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Premierul Ludovic Orban a afirmat, marţi seară, la lansarea candidaturii lui Ciprian Ciucu la Primăria Sectorului 6, că mesajul său este unul clar: „Ciprian Ciucu, ca şi primar de sector, Nicuşor Dan, ca şi primar general, şi viitorul guvern USR-PLUS, ca de altfel şi actualul guvern, formează o echipă pentru bucureşteni”.

Orban a spus că îl cunoaşte pe Ciprian Ciucu din 1997, anul în care acesta s-a înscris în PNL.

„Ciprian Ciucu, în ultimii patru ani de zile, a fost un adevărat vârf de lance în opoziţia împotriva tuturor prostiilor care au fost azvârlite în capul bucureştenilor de administraţia PSD. Ciprian Ciucu a fost unul dintre puţinii consilieri care a făcut-o pe Firea să-şi piardă firea, în repetate rânduri, datorită faptului că a dezvăluit cu curaj toate matrapazlâcurile şi toate ilegalităţile care au fost făcute de PSD în administraţia Bucureştiului”, a declarat Ludovic Orban.

Orban a susţinut că, în calitate de preşedinte al Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici, Ciucu este ”un reformator” în administraţia publică.

„Am venit alături de Ciprian Ciuc, alături de colegii din alianţa USR-PLUS, plentru a transmite un mesaj limpede: două echipe valoroase şi-au dat mâna (…) Ne-am dat mâna pentru a oferi Bucureştiului un viitor care să dea garanţia fiecărui bucureştean că va beneficia de servicii de calitate, că va trăi într-un oraş curat, că va putea să se deplaseze mai uşor, că va putea să respire un aer curat, că va putea să trăiască o viaţă de calitate în Capitala României. (….) Mesajul meu aici este foarte clar: Ciprian Ciucu, ca şi primar de sector, Nicuşor Dan, ca şi primar general, şi viitorul guvern USR-PLUS, ca de altfel şi actualul guvern, formează o echipă pentru bucureşteni şi colaborează pentru a duce la bun sfârşit toate proiectele pe care le are Bucureştiul”, a afirmat premierul.

La rândul său, Ciprian Ciucu a spus că „administraţia Mutu a căpuşat Primăria Sectorului 6” şi că acesta arată ca ”o parte dintr-un oraş din Africa subsahariană”.

„Primarul Mutu a îngropat sectorul în datorii. Gândiţi-vă că timp de patru ani banii sectorului plus banii pe care i-a împrumutat Gabriel Mutu, peste 250 de milioane de euro, înseamnă un milliard de euro în patru ani. Şi vă întreb: se văd lucrări de un milliard de euro în patru ani? Unde sunt banii, domnul Mutu?”, a întrebat Ciucu.

El a spus că are un program în şase puncte, care poate fi văzut, „criticat şi îmbunătăţit”.

La evenimentul de lansare a candidaturii lui Ciprian Ciucu pentru Primăria Sectorului 6 au mai ţinut discursuri Nicuşor Dan, candidatul Dreptei la Primăria Capitalei, Violeta Alexandru, preşedintele PNL Bucureşti, Dan Barna, preşedintele USR, Claudiu Nasui, preşedintele USR Bucureşti, şi preşedintele PLUS Bucureşti, Vlad Voiculescu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite