Orban: Managementul Spitalului Judeţean Suceava, asigurat de o echipă de medici militari cu experienţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ludovic Orban FOTO gov.ro
Ludovic Orban FOTO gov.ro

Managementul Spitalului Judeţean Suceava va fi asigurat de o echipă de medici militari cu experienţă, a declarat premierul Ludovic Orban la înceăutul şedinţei de Guvern.

„Am decis ca managementul Spitalului Judeţean Suceava să fie asigurat de o echipă de medici militari cu experienţă care să repună în funcţiune spitalul, într-un timp cât mai scurt”, a declarat Ludovic Orban la începutul şedinţei de Guvern.

Anterior, preşedintele Klaus Iohannis a declarat că este necesară repunerea în funcţiune a Spitalului Judeţean Suceava, cât mai rapid, existând pentru acest lucru resurse, echipamente, echipă de coordonare de la Bucureşti şi personal. Iohannis a spus că „este corect, este oportun şi este necesar să se introducă proceduri militare, pentru a reveni foarte rapid la normalitate” şi le-a transmis sucevenilor că nu este o sancţiune pentru ei carantina care a fost impusă, ci o modalitate de a-i proteja. În plus, şeful statului a afirmat că a cerut Guvernului să găsească resurse financiare europene pentru a oferi un bonus de 500 de euro lunar personalului medical care luptă împotriva coronavirus.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite