Orban: Preşedintele Casei de Pensii şi-a luat concediu medical, parcă special ca să creeze probleme în plata pensiilor. Probabil ştia că urmează să fie schimbat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO gov.ro
FOTO gov.ro

Premierul Ludovic Orban a afirmat, miercuri seară, că şeful Casei de Pensii a intrat în concediu medical "parcă special ca să creeze probleme în plata pensiilor", în condiţiile în care sunt întârzieri la deciziile de stabilire a pensiilor. "Şi el intră în concediu medical, probabil ştia că urmează să fie schimbat şi din cauza asta a intrat în concediu medical", a spus Orban.

"Preşedintele Casei de Pensii şi-a luat concediu medical şi deja... şi-a luat concediu medical parcă special ca să creeze probleme în plata pensiilor. Creează efectiv nişte situaţii de neimaginat, incredibile, un asemenea comportament iresponsabil eu nu am întâlnit", a afirmat Orban, miercuri seară, la Digi 24.

El a spus că sunt întârzieri la calcularea pensiilor.

"S-au pensionat oameni şi aşteaptă deciziile de pensionare, sunt întârzieri de o lună, de două, de trei luni de zile în calcule care stau la baza deciziei de stabilire a pensiilor şi stau oamenii şi aşteaptă deciziile de pensii. Şi el intră în concediu medical, probabil ştia că urmează să fie schimbat şi din cauza asta a intrat în concediu medical", a mai spus premierul.

Orban a susţinut că trebuie demişi toţi cei care au fost puşi de PSD şi sunt responsabili de "situaţia critică".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite