Politică

articolul anterior articolul urmator

Orban: Preşedintele Casei de Pensii şi-a luat concediu medical, parcă special ca să creeze probleme în plata pensiilor. Probabil ştia că urmează să fie schimbat

10
13 Nov 2019 23:39:33
Autor: News.ro
FOTO gov.ro
FOTO gov.ro

Premierul Ludovic Orban a afirmat, miercuri seară, că şeful Casei de Pensii a intrat în concediu medical "parcă special ca să creeze probleme în plata pensiilor", în condiţiile în care sunt întârzieri la deciziile de stabilire a pensiilor. "Şi el intră în concediu medical, probabil ştia că urmează să fie schimbat şi din cauza asta a intrat în concediu medical", a spus Orban.

"Preşedintele Casei de Pensii şi-a luat concediu medical şi deja... şi-a luat concediu medical parcă special ca să creeze probleme în plata pensiilor. Creează efectiv nişte situaţii de neimaginat, incredibile, un asemenea comportament iresponsabil eu nu am întâlnit", a afirmat Orban, miercuri seară, la Digi 24.
 
El a spus că sunt întârzieri la calcularea pensiilor.
 
"S-au pensionat oameni şi aşteaptă deciziile de pensionare, sunt întârzieri de o lună, de două, de trei luni de zile în calcule care stau la baza deciziei de stabilire a pensiilor şi stau oamenii şi aşteaptă deciziile de pensii. Şi el intră în concediu medical, probabil ştia că urmează să fie schimbat şi din cauza asta a intrat în concediu medical", a mai spus premierul.
 
Orban a susţinut că trebuie demişi toţi cei care au fost puşi de PSD şi sunt responsabili de "situaţia critică".

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

10 Comentarii

Aladin
14.11.2019, 03:03:58

Presedintele Casei de Pensii este singurul angajat care lucreaza acolo? Numai el calculeaza pensiile si se ocupa de deciziile de pensionare? Nu are adjuncti, subalterni etc?

+5 (5 voturi)
Markus Roman
14.11.2019, 08:29:43

Mandolina minte ca un Orban. Am primit pensia f normal, ca si alte cunostintze si vecini de-ai mei. De ce minti ma Mandolina?

+2 (6 voturi)
cosma marin
14.11.2019, 09:08:23

Sotia mea are cererea de pensionare predata ci actele necesare din luna aprilie si nici acuma nu a primit decizia de pensionare !

+2 (4 voturi)
cosinus sinus
14.11.2019, 09:26:41

foarte bine, la munca cu ea daca e de dreapta...

0 (4 voturi)
cosinus sinus
14.11.2019, 09:25:03

„La nivelul conducerii centrale a PNL am avut două doamne: Mona Muscă şi Raluca Turcan. Mona a plecat pentru că era ocupată să-şi ţină cuvântul faţă de Băsescu, nu faţă de electorat, pentru că electoratului i-a promis că va guverna bine în România. Am rămas cu Raluca Turcan, asta e, ce să facem (…) Vă recomand să nu urmaţi stilul de carieră politică al RALUCAI TURCAN, Mioarei Mantale, Elenei Udrea. Nu trebuie să treceţi prin patul nici unui şef dacă vreţi să ajungeţi în funcţii publice importante”, a mai spus Orban. Acum ca Orban e Prim-ministu practic seful ei, Turcan fiind viceprim-ministru, sa intelegem ca a trecut si prin patul lui si a reevaluat-o...?

+2 (2 voturi)

Vezi toate comentariile (10)

Modifică Setările