Orban: Propunerea lui Nicolicea la Justiţie e o obrăznicie la adresa fiecărui cetăţean român. Are misiunea de a da OUG privind amnistia şi graţierea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ludovic Orban. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Ludovic Orban. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Liderul PSD, Ludovic Orban, a declarat că propunerea lui Eugen Nicolicea la Ministerul Justiţiei e o obrăznicie la adresa românilor. Mai mult, preşedintele liberal a subliniat că misiunea pe care i-a dat-o Liviu Dragnea lui Nicolicea e să dea OUG pe amnistie şi graţiere.

„Ştiţi, este o vorbă românească : scapi de dracu, da-i de tasu, cam aşa le calific aceste propuneri, la fel de inoportune, iar în privinţa propunerii Nicolicea,  o consider o obrăznicie la adresa fiecărui cetăţean român şi este clar de ce Dragnea îl propune pe Nicolicea cu misiunea de a emite OUG privind amnistia şi graţierea“, a declarat Ludovic Orban, fiind întrebat ce părere are despre propunerea lui Eugen Nicolicea la Ministerul Justiţiei.  

De asemenea, preşedintele PNL a declarat că cea mai bună restructurare ar fi plecarea întregului Guvern. „Cea mai bună restructurare guvernamentală este să plece toţi codaşii, agramaţii, analfabeţii funcţionali şi incompetenţii care au ajuns pe uşa din dos la putere şi să lase România să pornească din nou pe un drum corect“, a completat Orban.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite