Orban: PSD e ultimul partid care are legitimitate să depună moţiune de cenzură. E un demers împotriva interesului României

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Ciolacu ş Ludovic Orban coabitează
Marcel Ciolacu ş Ludovic Orban coabitează

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, că ”ultimul partid care are legitimitate în momentul de faţă să depună moţiune de cenzură este PSD”, iar demersul este ”inoportun şi împotriva interesului României”. Premierul a precizat că, după depunerea moţiunii, vor exista discuţii cu toate partidele parlamentare şi cu parlamentari pentru a le explica că demiterea Guvernului ar face ”un rău României”.

”România, ca şi multe alte ţări din lume, se confruntă cu o criză epidemiologică, cu o pandemie. De asemenea, în România am avut secetă, am avut inundaţii. Mesajul pe care-l transmit este că este nevoie de un guvern învestit cu toate puterile pentru ca să aibă capacitatea să contracareze şi să caute soluţii pentru toate crizele”, a declarat, luni, Ludovc Orban, într-o conferinţă de presă.

Orban afirmă că ”a veni să depui o moţiune de cenzură în momentul de faţă, împotriva unui Guvern care şi-a făcut datria” este ”un gest politicianist care nu are în spate niciun fel de motivaţie solidă, ci este un gest electoral înainte de alegerile locale, pentru a arăta, probabil, militanţilor că PSD face ceva”.

”Cred că ultimul partid care are legitimitate în momentul de faţă s depună moţiune de cenzură este PSD. Acest demers îl consider inoportun şi împotriva interesului României”, a declarat prim-ministrul.

Acesta a explicat că, după depunerea moţiunii, vor exista discuţii cu toate partidele parlamentare şi cu parlamentari pentru a le explica că demiterea Guvernului ar face ”un rău României”.

PSD  anunţat că va depune moţiune de cenzură ”în jurul mijlocului lunii august”. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite