Orban, prima reacţie după excluderea din PNL: Sunt liber să creez o construcţie politică sănătoasă. Sunt victima unei găşti demolatoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ludovic Orban spune adio PNL.  FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Ludovic Orban spune adio PNL.  FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Ludovic Orban a afirmat că decizia de excludere a sa din PNL arată că „este victima unei găşti demolatoare”, însă a anunţat că pregăteşte o nouă construcţie politică.

„Sunt victima unei găşti demolatoare. În loc să se excludă pe ei au formulat propunerea de excludere a mea din PNL-UDMRDe ce spun că sunt onorat. Acest lucru demonstrează că eu nu am nicio legătură cu nenorocirile făcute de Klaus Iohannis şi gaşca demolatoare după 1 iulie. Avem de a face cu trădare, trădarea cetăţenilor români, înşelarea speranţelor oamenilor care au crezut în PNL. Astăzi, spre deosebire de mine, care sunt disculpat prin această decizie, Iohannis şi slugile lui din conducerea PNL, după ce au promis că scapă România de PSD, aduc PSD la putere”, a declarat Ludovic Orban după excluderea sa din PNL, propunere votată în cadrul Biroului Executiv.  

De asemenea, fostul lider al PNL a anunţat că pregăteşte un nou partid. „Sunt liber să creez o construcţie politică sănătoasă care să ofere speranţă României, după ce speranţele a milioane de români au fost năruite de ticăloşia şi lipsa de onoare a multura. Sunt liber să construiec cu toţi colegii mei liberali, care au caracter şi decenţă faţă de cetăţean o forţă care să dea din nou şansa României de a da un proiect adevărat, naţional”, acompletat Orban. 

Nu în ultimul rând, fostul preşedinte al PNL a subliniat că actuala conducere îşi bate joc de membrii partidului. „Conducerea actuală obligă membrii PNL să se prostitueze politic şi să stea în pat cu duşmanul”, a conchis Orban. 

Citeşte şi:

Şedinţă cu scandal la PNL. Orban, exclus din partid. Atacuri dure la adresa fostului lider: „Ce faceţi acum e grobian”

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite