Orban, săgeţi către Iohannis: „El a spus că nu intervine în procedurile interne ale partidelor”. Cîţu, considerat un premier mai slab ca Dăncilă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ludovic Orban nu-i menajează pe Iohannis şi Cîţu FOTO Inquam Photos / George Calin
Ludovic Orban nu-i menajează pe Iohannis şi Cîţu FOTO Inquam Photos / George Calin

Ludovic Orban a declarat că e sceptic privind faptul că preşedintele Klaus Iohannis a susţinut public faptul că-l sprijină pe Florin Cîţu şi consideră că informaţiile apărute în presă ar fi mai degrabă în baza unui document elaborat de echipa Cîţu.

„La congresul din 2017 nu a participat. Acolo nu a fost o declaraţie de presă a preşedintelui, a fost o întâlnire informală, de acolo nu se dau ştiri, nu de dau citate. E straniu că a apărut aceeaşi informare, care a fost preluată de toată presa. Cineva a vrut să transmită presei această informaţie şi eu nu cred că e cineva din presă. Sunt citate bine alese. Cred că e un document făcut de cineva din echipa lui Cîţu, care a dat presei detalii din întâlnirea informală a preşedintelui. Eu nu pot să cred că preşedintele poate să se pronunţe în favoarea unuia dintre candidaţi. Chiar el a spus că nu intervine în procedurile interne ale partidelor.”, a spus Ludovic Orban la Europa FM.

De altfel, preşedintele PNL a criticat modul cum gestionează guvernarea Florin Cîţu, despre care a afirmat că a ajuns mai slab ca Viorica Dăncilă. „Nici Guvernul Viorica Dăncilă nu a căzut atât de jos”, a subliniat Orban. De asemenea, liderul PNL a punctat faptul că PSD îl preferă pe Cîţu pentru că ar fi un adversar slab, aşadar convenabil pentru social-democraţi.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite