Orban, schimb de replici cu liderul ALDE: Nu ştiu ce e statul paralel, dar ştiu ce este PSD şi, până una alta, Tăriceanu este fată în casă la PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul PNL, Ludovic Orban, a răspuns luni acuzaţiilor preşedintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, potrivit cărora PNL ar fi „ca o fată în casă a statului paralel” şi ar fi rămas liberal doar cu numele. Orban a replicat ironic spunând că nu cunoaşte cine este statul paralel, dar ştie că preşedintele Senatului este „fata în casă la PSD”.


Ludovic Orban i-a răspuns, luni, liderului ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, la ironiile lansate de acesta săptămâna trecută, potrivit cărora Alianţa Liberalilor şi Democraţilor ar fi rămas singurul partid liberal din România, în vreme ce PNL s-ar purta „ca o fată în casa statului paralel”.

"Eu nu ştiu ce e statul paralel, dar ştiu ce este PSD şi, până una alta, Tăriceanu este fată în casă la PSD, un lucru pe care îl poate vedea oricine cu ochiul liber", a afirmat Orban.

Călin Popescu Tăriceanu a atacat cu replici ironice Partidul Naţional Liberal la şcoala de iarnă a Tineretului Liberalilor şi Democraţilor (TLDE). El a afirmat sâmbătă că PNL a rămas liberal doar cu numele şi în prezent îl vede „ca pe o fată în casă a statului paralel”, afirmând că partidul este slab condus, iar frica unor lideri din PNL „îi determină să fie complezenţi”.

“PNL, chiar dacă a rămas cu numele de partid liberal, eu îl văd în momentul de faţă, îmi pare rău să folosesc această expresie, ca pe o fată în casă a statului paralel. Acest lucru îi aduce şi susţinerea, care a ajuns la un nivel critic de 21%. Două partide care aveau 20% fiecare au ajuns să însumeze atât. E reflectarea concretă a slabei susţineri pe care o are modul în care se poziţionează PNL. Sigur că frica unora din lideri îi determină să fie complezenţi, crezând că vor scăpa. Dacă atât îi duce mintea, n-au decât să continue”, a spus Tăriceanu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite