Pambuccian, la votul din plenul reunit al Parlamentului pentru Guvernul Cioloş: Vom avea un vot liber, o parte în favoarea Guvernului, o parte nu vom vota deloc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Varujan Pambuccian FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Varujan Pambuccian FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Liderul minorităţilor naţionale, Varujan Pambuccian, a declarat, în timpul plenului reunit al Parlamentului, că grupul său va vota liber. Parlamentarii independenţi sunt nemulţumiţi cu privire la faptul că liderii politici nu reuşesc să ajungă la o situaţie stabilă.

„Ieri am vazut ca nu a trecut apropape niciun ministru de votul din comisii”, a spus liderul moinorităţilor naţionale în timpul şedinţei Parlamentului reunit. 

„Remarc discursul ţinut de domnul Kelemen, noi vrem o stabilitate reală. Cei care au produs aceasta criză ajung într-o situaţie pe care nu aş vrea să o exprim”, a completat acesta.. 

Potrivit liderului de grup, „ne îndreptam spre o catastrofă. Trebuie să o oprim, nu putem decât stând la masă şi ieşind după ce am găsit o soluţie în faţa oamenilor”. 

Liderul a transmis că grupul pe care îl conduce va avea un vot liber pentru a-şi exprima nemulţumirea. 

„Grupul nostru parlamentar, în mod constant a votat pentru stabilitate. După sedinta de grup de luni am constatat că exista pareri în toate direcţiile si de aceea vom avea un vot liber. Vom vota, o parte in favoarea Guvernului, o parte nu vom vota deloc pentru a ne exprima aceasta nemulţumire că nu reuşim să ajungem la o situatie stabilă”, a declarat Varujan Pambuccian. 

Parlamentarii vor să tranşeze problema învestirii unui nou Guvern în prima parte a zilei. Dezbaterile pentru învestirea Cabinetului USR încep la ora 10.00, votul fiind preconizat a avea loc în jurul orei 12.00. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite