Politică

articolul anterior articolul urmator

Părerea lui Dragnea despre mitingul diasporei

12
10 Aug 2018 08:52:09
Autor: Afrodita Cicovschi

Mitingul românilor din diaspora, anunţat pentru vineri în Piaţa Victoriei, este unul politic, a spus joi seara Liviu Dragnea, avansând ideea că acesta ar fi un motiv pentru care organizatorul să nu şi-l mai asume.

„Este un miting politic. Orban a spus că merge, USR merge. Cioloş a spus că merge. Nici măcar organizatorul nu şi-l mai asumă“, a spus Dragnea la RTV.
 
Întrebat dacă mitingul constituie o lansare de candidatură la preşedinţie a lui Dacian Cioloş, Dragnea a răspuns: "O să discutăm după protest. Nu vreau nici să estimez, nici să transmit mesaje".
 
El şi-a exprimat speranţa că mitingul va fi unul paşnic.
 
„Îmi exprim speranţa că vor fi proteste paşnice. Doar îmi exprim această speranţă. Fiecare decide ce vrea să facă", a spus preşedintele PSD.
 
Dragnea a răspuns şi la o întrebare privind la modul de pregătire a forţelor de ordine, afirmând că acestea sunt pregătite.
 
"Eu cred că sunt pregătite. Din câte ştiu eu, sunt pregătite. Jandarmii, aduceţi-vă aminte, au fost loviţi, au fost bruscaţi, au fost răniţi. Totuşi, chiar şi-au făcut datoria, fără să provoace ei violenţă. O să vedem mâine, până la urmă", a spus el.
 
Întrebat când vom avea o candidatură la alegerile prezidenţiale din partea coaliţiei PSD-ALDE, Liviu Dragnea a spus că aceasta va fi anunţată "în 2019, probabil".
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

12 Comentarii

🖕
10.08.2018, 09:04:20

Așa-i, mă repetentule! Este un miting politic, miile de protestatari împotriva ta fac politică. Ce ai vrea, să stea acasă și să se uite le antena 3?

+8 (8 voturi)
Alfa Omega
10.08.2018, 09:27:22

Infractorul isi da cu parerea pe la televiziuni ,el care pana acum se lauda ca psd a fost ales cu o majoritate confortabila ceea ce i-ar da "dreptul" sa taie si spanzure in tara asta si sa modifice legea dupa bunul lui plac ! Acum lauda jandarmeria cu toate ca dupa legea lui olguta le-a diminuat din salari ! Sa nu uite infractorul ca exista dreptul constitutional de a protesta si asta vom face !

+4 (4 voturi)
bufniţă
10.08.2018, 09:49:51

Încep să-i tremure izmenele !...:)))

+1 (1 vot)
Vlad Ţepeş
10.08.2018, 10:06:50

Părerea unui penal este egală cu ZERO.

+3 (3 voturi)
Fahrenheit 451
10.08.2018, 10:34:57

Doar o minune ar putea duce la dispariţia politrucilor veroşi de pe scena politică, datorită masei permanente de manevră de 30% dintre votanţi, necesară realegerii acestora, a acelora care, aşa cum spunea Bertolt Brecht, pun pe prim plan haleala şi deabia după aceea morala (,,Erst kommt das Fressen, dann die Moral”). Oare, să se întâmple această minune începând de azi, oare vom reuşi să scăpăm de obiceiul nesănătos de a vota în fruntea ţării politicieni incapabili sau necinstiţi, sau şi necinstiţi şi incapabili? Poate că, în timp, şi cei ce îi susţin, conştient sau inconştient, condiţionat sau nu, cu fervoare pe aceşti politicieni care, de prea mult timp, ne menţin în subdezvoltare, vor înţelege că, având în fruntea ţării oameni oneşti şi capabili, în câţiva ani, România, la ce posibilităţi sunt, ar putea deveni de nerecunoscut, o ţară puternică, cu mii de km de autostrăzi, cu o economie înfloritoare, cu cetăţeni mulţumiţi de nivelul lor de trai etc. Văd, de foarte multe ori, discuţii contradictorii despre ce a făcut rău sau bine un partid sau un altul. Starea actuală a ţării demonstrează că majoritatea partidelor au făcut rău, punând pe listele electorale oameni corupţi, trădători de ţară şi incompetenţi. După 30 de ani, foştii activişti de partid PCR, securiştii şi progeniturile lor sunt cei ce menţin partidele corupte la conducerea ţării. Aceştia se opun schimbării şi nu doresc o clasă politică curată, ci una coruptă şi maleabilă, convenabilă lor! Le e teamă că s-ar putea trezi cineva să le reducă pensiile, aşa cum s-a procedat, spre ex., în Polonia! România a rămas singura ţară dintre fostele ţări socialiste care oferă pensii ofiţerilor de Securitate, de şapte ori mai mari decât pensia medie. E o ruşine naţională să le plătim pensii grase foştilor activişti de partid şi securiştilor care au maltratat în trecut poporul român! Multe societăţi cu capital de Stat sunt conduse de securişti şi de ,,puiuţii” lor, de neamurile şi de cocotele politicienilor, pe salarii foarte mari. Aceste societăţi sunt căpuşate de astfel de indivizi, menţinîndu-le pe linia de avarie, până când le distrug! Ţara noastră a fost condusă destulă vreme de infractori, de şmecheri oportunişti care-şi văd doar de interesul lor personal, sau, dimpotrivă, de proşti! AJUNGE! Azi avem ocazia să demonstrăm că ne pasă, azi putem arăta că suntem demni şi nu mai putem suporta indivizi nedemni în fruntea ţării. Deşteaptă-te, române! A sosit vremea schimbării...

+4 (4 voturi)

Vezi toate comentariile (12)