Parlamentul a refuzat încă o dată să abroge pensiile speciale. USR a cerut suplimentarea ordinii de zi. PSD s-a opus

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Seidler, deputat UR
Cristian Seidler, deputat UR

În şedinţa în care parlamentarii aprobă starea de alertă, deputatul USR Cristian Seidler a cerut ca proiectul de lege privind eliminarea pensiilor speciale, iniţiat de USR încă din 2017, să fie supus la vot în plenul comun al Parlamentului. După o scurtă consultare cu liderii de grup, preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a anunţat că proiectul nu are raport din partea comisiilor de specialitate, deci nu poate fi supus la vot.

”Domnul Seidler, nefiind lider de grup, nu avea... ( dreptul să ceară suplimentarea ordinii de zi - n.r.), dar fiind o problemă atât de importantă, am luat-o în discuţie”, a spus Marcel Ciolacu, preşedintele PSD şi al Camerei Deputaţilor. 

Apoi, deputatul USR Iulian Bulai a anunţat că proiectul nu va fi supus la vot. ”Buna-credinţa este mai importantă decât cutumele parlamentare. E important să avem un angajament că în următoarea şedinţă vom avea un raport pentru a duce la îndeplinire această procedură”, a spus Iulian Bulai. Niciun lider politic nu şi-a luat vreun angajament. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite