articolul anterior articolul urmator

Patrioţi de hârtiuţă

19
13 Mar 2019 09:31:59
Cristian Preda

19 Comentarii

pathfinder
13.03.2019, 10:24:23

Scurt si la obiect. :) Bravos!

+6 (8 voturi)
Vanatorul/d.c.
13.03.2019, 11:23:42

S-avem pardon, dar cu adevarat un brav patriot pe hartie nu poate fi decat cel care a rostit aceste cuvinte: ”Cred că un pas important al omenirii va fi cel al renunțării la proprietate. Când nu vor mai exista teritorii care să aparțină unui om, trib, neam sau corporație, vom reuși să conviețuim armonios pe planeta Pământ. Eu am încredere că acest lucru se va întâmpla în timpul vieții mele”. Sau: ”Aș desființa agricultura și nu aș domestici animalele. Cred că am fi oameni mult mai buni dacă, în calitate de descendenți ai vânătorilor și culegătorilor, nu am avea proprietăți și am trăi în grupuri în loc de cupluri”..! Profund si cat se poate e patriotic totodata, nu..? Mai ales asta cu ”nu am avea proprietăți și am trăi în grupuri în loc de cupluri” m-a ..emotionat..crâncen..!:) As putea lua-o de pe acum cu ”traitul in grupuri”, insa problema e ca jumatatea mea conugala, adorabila mea sorpie de nevasta Milica”, e foarte..posesiva, ca toate femeile de attfel, iar in plus e are o dexteritate de a arunca cu tigai direct in freza mea cand nu-i convine ceva, inct nu se poate sa n-o admiri..! Revenind la oile nostre (si la figurat , dar si la propriu), putem spune ca Marx, Lenin si Mao, dar si si alti mareti ganditori ai galaxiei marxist-leninist-globalistă decedati fara sa-si vada visul cu ochii, se vor răsuci in mormant de..invidie, atunci va cand va ajunge si Soros la ei si le va spune cui apartin cuvintele de mai sus..! Si avem toate motivele sa ne mandrim, pentru ca aceste cuvine apartin unui vizionar roman..! Mai precis, unei vizionare..! Si nu una oarecare, ci o super-ganditoarea de talie..globalista pe nume Oana-Maria Bogdan, membra a conducerii centrale a PLUS și totodata stralucit guru al viitorului luminos al omenirii, despre care chiar ..preconizatul viitor salvator al Patriei nr.2 (Iohannis a fost nr.1), providentialul politician si marețul patriot Dacian Ciolos spunea ca este ”roata motrice” din spatele partidului, si ”o vizionară și o inovatoare pe care nimic nu o poate împiedica să transforme visurile în realitate” (Asta ne-ar mai trebui..!:) Si uite asa, un partid spre care priveam cu oarece..speranta , o ”ia la vale” si ma pierde incet-incet, de ”mușteriu”. Si imi pun o intrebare. Cum de poate prosti politica in halul asta pe unii care, imediat ce intra in ea, se simt datori sa ne spuna toate tampeniile care le trec prin cap..?

-5 (9 voturi)
Vanatorul/d.c.
13.03.2019, 11:45:39

Domnule Cristian Preda, coboara-i domnule cu picioarele pe pamant si adu-le aminte in ce tara traiesc, daca tot sunteti colegi..! Dar chiar fiecare din partidul ăla ”dă pe goarna” tot ce-i ..dospește ”teligenta” intre urechile bostanului, atunci cand il apuca..”filozofeala”..? Iar ceilalati chiar trebuie neaparat sa lesine de admiratie (sau adoratie) atunci cand aud ”minunății” de genul celor de mai sus, rostite de dameza ”roată motrice” ..? ”Trasul de maneca” in PLUS, e ..in plus..?

-3 (5 voturi)
Cristian Preda
13.03.2019, 14:51:53

Vanatorul/d/c PLUS a publicat o poziție oficială referitoare la proprietate.

+5 (7 voturi)
marius cristian
13.03.2019, 15:33:40

votul in Parlamentul European impotriva intereselor Romaniei si ale poporului roman se incadreaza la categoria patriotism pe ne-hartie ?!? in cazul acesta autorul acestui articol este un grande patriot din soiul sus-mentionat....

-5 (9 voturi)