Paul Stănescu, după ce Iohannis a cerut Guvernului să spună dacă mai are bani de salarii şi pensii: Preşedintele e dezinformat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vicepremierul Paul Stănescu. FOTO Inquam Photos
Vicepremierul Paul Stănescu. FOTO Inquam Photos

Vicepremierul Paul Stănescu a afirmat miercuri, referitor la apelul preşedintelui Klaus Iohannis către Guvern de a preciza dacă mai are bani de salarii şi pensii până la finalul anului, că bani sunt şi crede că preşedintele este „dezinformat“.

„Bani de pensii sunt, v-a spus ministrul Finanţelor lucru ăsta. Cred aşa, spunând elegant lucrul ăsta, cred că e dezinformat (preşedintele – n.r.)“, a declarat Stănescu, întrebat dacă mai sunt bani de pensii până la finalul anului, potrivit News.ro. 

 Klaus Iohannis a declarat, marţi, că Guvernul şi PSD trebuie să raspundă public la două întrebări: Ce aveţi de gând cu Pilonul II de pensii" şi „Mai aveţi bani pentru pensii şi salarii până la sfărşitul anului?“. Şeful statului a spus că, în ceea ce priveşte Pilonul II, este o „harababură totală“, cei de la PSD contrazicându-se între ei.

„Din păcate, până şi cei de la PSD se contrazic între ei. Ba se suspendă, ba nu se supendă, ba este un proiect asumat, ba nu a fost asumat. O harababură totală. Lumea îşi pune întrebarea: De ce s-a creat această incertitudine din partea PSD? Ce urmăresc? Nu s-au înţeles între ei? Greu de crezut. Alţii se întreabă dacă aceşti bani vor fi folosiţi în altă parte. Nu ştiu, dar ei trebuie să ne dea un răspuns”, a declarat şeful statului.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite