Paul Stănescu: Niciodată preşedintele Dragnea nu a discutat ca eu să fiu propunerea de prim-ministru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vicepremierul Paul Stănescu, care este şi ministru al Dezvoltării Regionale, a dezminţit, vineri, la Bacău, informaţiile potrivit cărora el ar putea prelua funcţia de prim-ministru al României în cazul în care Mihai Tudose ar fi demis sau şi-ar depune mandatul.

Stănescu a declarat, într-o conferinţă de presă, că nu a avut discuţii cu preşedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, pe această temă, dar şi că nu îşi doreşte această funcţie.

„E o diversiune, o manipulare. Niciodată preşedintele Dragnea nu a discutat ca eu să fiu propunerea de prim-ministru. În al doilea rând, să ştiţi, am o vârstă şi colegii mă ştiu că sunt un om serios şi nu îmi doresc acest lucru. Deocamdată, Guvernul României funcţionează, avem un prim-ministru, Mihai Tudose. Cine manipulează şi duce diversiunea în această zonă nu cred că face bine şi nu ne face bine nici ca partid, nici ca ţară", a afirmat Stănescu, potrivit Agerpres.

Anterior, în presă apăruse pe surse informaţia că într-o întâlnire cu liderii din teritoriu Liviu Dragnea ar fi zis că Paul Stănescu e o propunere bună de premier.  

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite