PDL face „lista ruşinii“ cu deputaţii USL

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Toader este liderul deputaţilor PDL
Mircea Toader este liderul deputaţilor PDL

Liderul deputaţilor PDL, Mircea Toader, a declarat că formaţiunea sa va elabora o „listă a ruşinii“ cu cei 259 de deputaţi ai puterii care au votat împotriva voinţei electoratului exprimată la referendumul din 2009, pe care o va prezenta în colegiile electorale.

Toader a spus că această „listă a ruşinii“ va fi prezentată într-o acţiune similară celei întreprinse de fosta opoziţie, atunci când a prezentat în teritoriu fotografii cu parlamentarii care au votat măsurile de austeritate.
Potrivit lui Toader, PDL va apela la fotografii ale deputaţilor puterii pe care le va trimite în cutiile poştale la fiecare cetăţean, dar şi la panotaj.

„Aceşti 259 de parlamentari reprezintă o listă a ruşinii. Începem o acţiune de acest tip să spunem în colegii care sunt parlamentarii puterii care au încălcat ce a dorit electoratul privind Parlamentul unicameral şi maximum 300 de parlamentari. Vom prezenta o listă cu poze a celor care au ignorat solicitarea electoratului la referendum“, a spus Toader.

El a arătat că PDL va susţine în continuare în Comisia de revizuire a Constituţiei ceea ce electoratul a votat la referendum, care a fost unul valid.

Camera Deputaţilor a respins, marţi, cu 41 voturi „pentru“, 259 „împotrivă“ şi 18 abţineri, proiectul de lege privind revizuirea Constituţiei iniţiat de preşedintele Traian Băsescu în 2011.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite