Politică

articolul anterior articolul urmator

PDL, radiat din Registrul partidelor politice. PNL, omorât şi reînviat

3
6 Oct 2014 18:41:44
Autor: Mădălina Mihalache
Copreşedinţii ACL, Klaus Iohannis şi Vasile Blaga FOTO Reuters
Copreşedinţii ACL, Klaus Iohannis şi Vasile Blaga FOTO Reuters

3 Comentarii

Aurel Paun
6.10.2014, 19:23:11

PDL-ul s-a grabit, sa-si piarda urma prin "scufundarea" in PNL, ca fata la maritis. PDL putea sa accepte aceasta unire cu PNL, sub sigla PNL, dupa alegeri, cand se vedea daca Iohanis iese Presedinte si daca relatiile dupa alegeri se mai mentin. Probabil ca Blaga se viseaza presedinte al PNL, daca Iohanis este ales Presedinte.

0 (2 voturi)
La tulipe Fanfan
6.10.2014, 19:49:41

A luptat din rasputeri cu suferinta, a luptat si a pierdut. S-a stins cu ochii inlacrimati si privirile pline de deznadejde si durere. A lasat in urma lui un gol imens. Singurul loc, de unde nu il poate lua nimeni este inima noastra si unde va ramane vesnic. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Noi, membri simpli din PDL, ne vedem nevoiti sa punem sfanta cruce pe partidul nostru alaturi de care am stat ani si ani, dar juram in fata natiunii ca " pohta " vamesului gusat care ne-a fost sef nu va ramane nepedepsita : pe 2 si 16 noiembrie ne vom da votul Elenei Udrea, singura care merita sa ne reprezinte ca sef de stat! Dixit!

-3 (3 voturi)
Mihai Ion Turcu
7.10.2014, 12:03:55

Sociologul Pieleanu sesiza inteligent mai ier faptul ca PDL, un partid maidegraba de centru dreapta, foarte bine tinut in mana de Blaga, a avut nenorocul sa-l produca pe Traian Basescu, si are nevoie de radicala detasare de criza pe care Traian Baseascu a generat-o in Romania, iar PNL , un club de discutii, avea stringenta nevoie de configurare ca partid, in plus Romania are nevoie de o opozitie structurata posibila alternativa la guvernare. Din aceste ratiuni politice a fost adus in fata Iohannis, de catre "cel mai bun vorbitor" si atat, Crin Antonescu, impreuna cu Blaga, un foarte bun organizator, opozabil lui Dragnea. In aceasta confruntare Ponta este avantajat de masinaria PSD, de faptul ca este premier, ca este roman si nepot de preot ortodox, in plus are gratuit sustinerea Antenei 3. Ponta Presedinte nu este un rau in sine, dar nu este persoana potrivita pentru a fi presedinte in acest moment de instabilitate europeana si in conditiile proaste in care este lasata Romania dupa guvernarea absoluta a lui Traian Basescu.

-1 (1 vot)