Pe cine va vota Bolojan la Congresul PNL

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Consiliul National PNL mai 2021, Florin Cîţu, Ludovic Orban FOTO Florin Cîţu, Ludovic Orban / Inquam Photos / Octav Ganea
Consiliul National PNL mai 2021, Florin Cîţu, Ludovic Orban FOTO Florin Cîţu, Ludovic Orban / Inquam Photos / Octav Ganea

Preşedintele PNL Bihor, Ilie Bolojan, a declarat că organizaţia pe care o conduce va anunţa pe cine va susţine la Congresul din luna septembrie, după data de 17 iulie când are loc conferinţa judeţeană. Bolojan consideră că ar fi incorect faţă de colegi să îşi exprime un punct de vedere personal, deşi orice preşedinte de organizaţie judeţeană „poate să aibă o părere personală”.

”Avem, în momentul de faţă, doi colegi care şi-au anunţat candidatura, foarte probabil nu vor mai fi alte candidaturi. Am anunţat, în baza unei discuţii pe care am avut-o cu colegii din PNL Bihor, că noi vom anunţa pe cine vom susţine, după conferinţa noastră judeţeană care are loc în 17 iulie”, a declarat Ilie Bolojan, la Prima TV, duminică.

El este de părere că nu ar fi corect să îşi exprime un punct de vedere perosnal cu privire la candidaţi. 

”Sigur, orice preşedinte de organizaţie, cum este şi cazul meu, poate să aibă o părere personală, dar ar fi incorect faţă de colegii mei ca eu să îmi exprim puncte de vedere personale pentru că, prin calitatea pe care o am, aş angaja organizaţia PNL Bihor. Şi nu o dată i-am criticat pe colegii din structurile de decizie centrale că iau decizii în anumite zone fără să îi întrebe pe cei care totuşi au expertiză acolo. Rezultatele bune în judeţul Bihor sunt date de un efort de echipă. Dacă eu nu îmi consult colegi, vă daţi seama că nu mă mai respectă şi deci nu am autoritatea să le cer să facă efort pentru a obţine nişte rezultate care  care sunt nişte rezultate comune. Şi aici decizia va fi comună”, a declarat Bolojan.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite