Politică

articolul anterior articolul urmator

Penalii aflaţi la conducerea ţării îşi bat poporul pentru că nu mai vrea să fie furat

13
13 Aug 2018 13:43:08
Ancelin Roseti
Maestrul Dan Grigore alături de protestatari
Maestrul Dan Grigore alături de protestatari

Nu cred că PSD-ALDE mai reprezintă, dacă o fi reprezentat vreodată, o coaliţie politică, ci un grup infracţional lărgit, care, prin liderii săi, instalaţi, la vârf, în funcţii de conducere, urmăreşte legalizarea corupţiei (pentru a putea fura „legal“ mai departe), scoaterea infractorilor de sub incidenţa legii, amnistierea lor şi trecerea sub „tăcere“ a tuturor episoadelor infracţionale ce alcătuiesc marele jaf

naţional care a vlăguit societatea românească, imprimându-i starea de putrefacţie în care se află şi care poate fi observată cu ochiul liber. De când a ajuns la butoanele ţării, această coterie de impostori, de hoţi şi de analfabeţi numită „coaliţie de guvernare“ şi-a urmărit silitoare şi fidelă sieşi cauza „politică“: totul pentru furt, totul pentru corupţie! Evenimentele de la sfârşitul săptămânii arată, în mod tragic, adevărata faţa şi intenţiile celor aflaţi la conducerea ţării. Ba, mai mult decât atât, ipochimeni submediocri înregimentaţi în această coaliţie cu apucături criminale, căpătând astfel, în regim de sinecură, tot soiul de funcţii (pălării cu mult prea mari pentru capetele lor) sunt de părere că: protestatarii „trebuiau mitraliaţi, nu doar stropiţi cu apă“ -- Cristian Bîndac, consilier al submediocrei doamne Viorica Dăncilă; „Un mare respect pentru acei jandarmi şi măcar un glonţ în cap acelor aşa-zise «mame» care au ieşit cu copiii în braţe la proteste“ – Gabriel Zamfir, făcător din ochi în ALDE, ajuns, peste noapte (din ţârcovnic), directorul Filarmonicii din Craiova; „Nu ne provocaţi că venim 1 milion şi vă călcăm în picioare“ – Cătălin Rădulescu, deputat PSD, supranumit „deputatul mitralieră“ (deci iată că nu e la prima abatere) ş.a.m.d. Cine ia măsuri împotriva acestor sfertodocţi cărora li s-a urcat puterea la cap, ameninţând şi instigând la crimă şi violenţă? De ce aşa-zisele lor partide nu se dezic de astfel de huligani? De ce această clică de penali, numită coaliţie de guvernare, dacă se află în slujba poporului, după cum susţine, instigă la violentă, ridicând jandarmii împotriva cetăţenilor paşnici din banii şi din truda cărora trăiesc? Aceşti oameni s-au săturat să tot fie furaţi, minţiţi, neîndreptăţiţi, umiliţi de tot felul de lichele analfabete numite politicieni, de tot felul de infractori cu smalţ de demnitari.

Ca să susţii la frâiele ţării nişte hoţi şi nişte analfabeţi, ca să fii de partea lor şi să agreezi măsurile represive pe care aceştia le iau (prin slugile lor, pentru a rămâne în funcţii şi a scăpa de puşcărie -- continuându-şi, astfel, fără niciun fel de griji, jaful) împotriva oamenilor de pe spinarea cărora trăiesc, nu poţi fi decât o lichea de ultimă speţă şi, implicit, un prost mai mare decât ei.

P.S. Am observat că sunt unii cu capul în colţuri, care „nu prea înţeleg“ ce vor protestatarii aflaţi în stradă. Iată ce vor, o spune foarte clar dl. Vladimir Tismăneanu: „Este extrem de important să ne menţinem simţul critic, să evităm capcanele pe care le ticluiesc aceşti servitori ai Răului. Ei sunt practicanţii minciunii, noi suntem apărătorii adevărului. Ne opunem cleptocraţiei, ne opunem nemerniciei, ne opunem infamiei. Vrem o Românie loială structurilor de civilizaţie euro-atlantice.“

Da!, acestea sunt motivele pentru care la aceste mitinguri au participat efectiv şi mari personalităţi ale culturii cum ar fi domnii Dan Grigore şi Mihai Şora.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

13 Comentarii

pathfinder
13.08.2018, 13:48:42

Bravos!

+5 (5 voturi)
Harry Porter
13.08.2018, 14:32:59

Zicerile derbedeilor politici, prezentate in articol, sunt rezultatul celor 30 de ani de falsuri si impostura din educatie, produsele fabricilor de diplome a caror singura menire a fost de a-i conferi detinatorului semianalfabet un post de conducere nemeritat, bine platit, in organigrama statului. Diplome cu rol de zorzoane in cv-uri, pt a deruta si demotiva concurenta din afara clicii aflate temporar la conducere. Altfel nu imi explic cum de nici un personaj, din opozitie sau societatea civila, nu a constatat si nu a reclamat pana acuma, ca respectivele indemnuri nu intra in categoria declaratilor politice, pt care parlamentarii ar avea imunitate, nu sunt nici pamflete, nici nu au avut contul de Fb spart, cum se apara jalnic un lamer, fiindca asta se poate proba. Sunt pur si simplu indemnuri la crime in masa, mai ales ca sunt venite din partea unor lideri de opinie, discriminarea pe motive politice fiind evidenta. Ar trebui adunate toate aceste declaratii, plus cea a judecatoarei Adina Lupea, care justifica pedepsirea la gramada a celor vinovati si nevinovati, a femeilor, batranilor si copiilor, si trimis la Haga, la TPI, poate acolo se va gasi cineva calificat sa constate ce monstru e pe cale a se naste in Ro!

+3 (3 voturi)
Utilizator Adevărul
13.08.2018, 13:57:06

Comentariu considerat abuziv.

Stefan din Nord
13.08.2018, 14:42:39

De ce nu i-au batut si pe cei ce protestau in Iasi ,Cluj sau Timisoara ? Aia nu erau tot poporul ? Au ce au penalii doar cu bucurestenii ?

-1 (7 voturi)
pathfinder
13.08.2018, 16:04:07

Pentru ca prefectul de Cluj, Iasi sau Timisoara si-ar fi dat demisia imediat daca i-ar fi spus mustaciosul sa aprobe un asemenea plan de actiune. Matale esti sigur ca stii despre ce e vorba? Ca aia de la haznale sau ghita tv nu spun nimic folositor omului cu IQ... Si uite asa aia fara IQ au impresia ca-s informati. Deci...?

+4 (4 voturi)

Vezi toate comentariile (13)

Modifică Setările