Piedone, după respingerea definitivă a candidaturii: Voi rămâne doar primarul de suflet al locuitorilor sectorului 4

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Mediafax
FOTO Mediafax

Cristian Popescu-Piedone a scris, joi, pe Facebook, după respingerea definitivă a candidaturii sale la Primăria Sectorului 4, că va rămâne ”doar primarul de suflet” al sectorului, singurul lucru pe care îl mai poate face fiind să se asigure că va fi ales ca edil al sectorului 4 o persoană care să se pună în slujba cetăţenilor.

”De astăzi, voi rămâne doar primarul de suflet al locuitorilor Sectorului 4 şi primarul familiei mele, întrucât justiţia a decis că nu pot candida, din cauza unui viciu de procedură al partidului pe care l-am ales în grabă să îl reprezint. Respect această decizie, însă nu renunţ”, scrie Cristian Popescu-Piedone.

El susţine că se va implica şi pe viitor să se implice şi pe viitor pentru binele sectorului. ”Vă sunt dator dumneavoastră, celor care m-aţi susţinut, să merg mai departe, să vă pot privi în ochi şi după 5 iunie, pentru că v-aţi pus încrederea în mine. Îmi sunt dator mie, pentru munca mea din ultimii opt ani, pentru sutele de nopţi şi de zile petrecute pe străzile sectorului, să nu stau deoparte”, crede Piedone.

Acesta sugerează că se va implica în campanie susţinând unul dintre candidaţii rămaşi în cursă. ”Singurul mod în care mai pot face ceva pentru sectorul nostru şi oamenii din el este să ne asigurăm, ÎMPREUNĂ, că vom alege un primar care să se pună în slujba lor, aşa cum mi-am dat silinţa să fac şi eu”, a conchis fostul primar.

Tribunalul Bucureşti a respins, joi seară, candidatura lui Cristian Popescu Piedone la Primăria Sectorului 4, decizia instanţei fiind definitivă. Judecătorii au hotărât să menţină hotărârea de miercuri a Judecătoriei Sectorului 4, respingând, ca nefondat, apelul lui Piedone.

Potrivit motivării instanţei, a fost încălcată legea alegerilor locale, propunerea de candidatură fiind formulată de preşedintele unei filiale de sector a partidului, în loc să fie avizată de filiala municipală.

"Analizând dosarul de candidatură depus de intimat (Cristian Popescu Piedone, n.r.) reiese că propunerea de candidatură a fost formulată de Preşedintele Filialei Sector 4 Bucureşti al partidului Puterii Umaniste (social-liberal), domnul Mititelu Cristinel Vlad, fiind aplicată ştampila Filialei sectorului 4 Bucureşti a partidului, şi nu de către Filiala Municipiului Bucureşti condusă de domnul Alfred-Laurenţiu-Antonio Mihai, în calitatea sa de conducător al Filialei municipale care să îşi fi asumat în numele partidului propunerea de candidatură a intimatului", se arată în motivarea dată de magistraţii Judecătoriei Sectorului 4.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite