Pleşoianu, un nou atac la Dăncilă: O bătaie de joc la adresa tuturor celor care au votat PSD în 2012 şi în 2016

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce a pierdut competiţia internă din PSD privind candidatul partidului la prezidenţiale, Liviu Pleşoianu a atacat-o din nou duminică pe Viorica Dăncilă, actualul lider al partidului, despre care spune că gafele acesteia reprezintă „o bătaie de joc la adresa tuturor celor care au votat PSD în 2012 şi 2016”.

„Nu, e prea mult, AJUNGE! Să faci zi după zi, oră după oră, declaraţie după declaraţie astfel de gafe monumentale reprezintă deja o bătaie de joc la adresa tuturor celor care au votat PSD în 2012 şi în 2016! De câteva săptămâni, Dăncilă#2 o contrazice total, imoral şi necolegial pe Dăncilă#1. Există însă un cordon ombilical care nu s-a rupt între doamna Dăncilă#1 şi doamna Dăncilă#2, ceva nu s-a schimbat deloc: liliputana anvergură politică şi nemiloasa căsăpire a logicii discursive şi a limbii române elementare! ...Zău, e prea de tot!

Dăncilă, acum două zile: «Marea majoritate sunt oameni care ştiu că bunul-simţ şi violenţa nu sunt caracteristice poporului român!» ... «Plec de la Putna cu linişte şi încredere că ura va fi însoţită de solidaritate...»”, a scris Liviu Pleşoianu pe Facebook.

Acesta din urmă a făcut referire la declaraţiile pe care premierul le-a facăt în timpul vizitei sale la Mănăstirea Putna de joi, cu ocazia sărbătoririi Adormirea Maicii Domnului.

Pe lângă mesaj, Pleşoianu a publicat şi un clip video cu declaraţiile premierului Viorica Dăncilă:

VIDEO Liviu Pleşoianu / Facebook

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite