PMP anunţă că va avea candidat unic la Primăria Capitalei. Tomac: Nu vom accepta niciun fel de improvizaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liderul PMP Eugen Tomac afirmă că „cheia pentru viitorul Capitalei” este la PMP FOTO Mediafax
Liderul PMP Eugen Tomac afirmă că „cheia pentru viitorul Capitalei” este la PMP FOTO Mediafax

Preşedintele PMP Eugen Tomac a afirmat duminică pe Facebook că „cheia pentru viitorul Capitalei” este la partidul său şi că în interiorul formaţiunii sale se regăsesc „cel puţin trei candidaţi mai buni decât cei anunţaţi”.

„Alegerile de la Bucureşti vor da tonul pentru parlamentarele din toamna anului viitor.

Observ că alianţa USR-PLUS are deja doi candidaţi pentru fotoliul de Primar General, nu unul.

PNL, partidul care a obţinut cele mai multe voturi la ultimele alegeri în Bucureşti, nu şi-a anunţat poziţia privind localele, deşi are o voce care poate să intre oricând în competiţie, cu susţinere din partea Preşedintelui reales.
 

Cheia pentru viitorul Capitalei este însă la PMP. Avem cel puţin trei candidaţi mai buni decât cei anuntaţi sau decât cei care îşi doresc să candideze din partea altor partide. Nu vom accepta niciun fel de improvizaţie, Capitala are nevoie de un primar cu largă susţinere şi de aceea vom face tot ce ne stă în putinţă pentru a le da bucureştenilor ceea ce merită şi ceea ce aşteaptă de la un Primar General”, a anunţat liderul PMP Eugen Tomac.

Preşedintele interimar al USR Bucureşti, Dumitru Dobrev, a anunţat, sâmbătă, că deputatul independent Nicuşor Dan a fost validat pentru a candida la Primăria Capitalei din partea filialei, transmite.

USR şi PLUS intenţionează să propună fiecare câte un candidat pentru Primăria Capitalei. Partidul lui Cioloş îl va susţine pe fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu, în timp ce USR va fi reprezentat de Nicuşor Dan. Ulterior, Alianţa USR PLUS va alege un singur candidat dintre cei doi pentru a candida la funcţia de primar general.

Preşedintele PLUS Dacian Cioloş a declarat sâmbătă că se vor face toate eforturile pentru a exista un candidat comun.

El s-a declarat totuşi convins că cel mai bun candidat e Vlad Voiculescu, dar a precizat că va fi parcurs un proces de selecţie, astfel încât candidatul să aibă susţinerea tuturor membrilor Alianţei.


„Nu vrem să mai facem greşeala pe care a făcut-o opoziţia in 2016, să aibă mai multi candidaţi şi să piardă. Vom face tot ce ţine de noi să avem un candidat comun”,a afimat Cioloşdupă prima zi a Convenţiei Naţionale a PLUS, declarându-se însă convins că  Vlad Voiculescu este cel mai bun candidat”, a declarat Cioloş.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite