PMP mai pierde un membru în favoarea UNPR. Oprea: Anton este un bun organizator, cum a fost şi Vanghelie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vicepremierul Gabriel Oprea FOTO Arhiva Adevărul
Vicepremierul Gabriel Oprea FOTO Arhiva Adevărul

Preşedintele UNPR, vicepremierul Gabriel Oprea, spune că îl apreciază pe deputatul Marin Anton, proaspăt înscris în UNPR, pentru buna organizare, asemenea lui Marian Vanghelie.

„Domnul Marin Anton este un om pe care-l cunosc încă de când eram la PSD Ilfov, eram preşedinte de organizaţie şi aveam o competiţie politică. Îl apreciez şi este bine venit, ca orice parlamentar, ca orice român, şi acesta este mesajul nostru: care doreşte stabilitate, care doreşte securitate, care doreşte seriozitate să vină la UNPR. Dincolo de calităţile şi păcatele domnului Anton, că nimeni nu-i îngeraş în ţara asta, este un bun organizator, cum a fost şi Vanghelie. Mizăm şi noi să atingem targetul de 10% în Giurgiu cu domnul Anton, şi cu orice politician care doreşte să adere la proiectul nostru politic. Nu spun că suntem perfecţi, că suntem îngeraşi, dar respectăm legea şi Constituţia României“,  a spus Gabriel Oprea.

Referitor la motivul pentru care mai mulţi parlamentari au optat pentru UNPR, Oprea a spus: „În a discuta de ce pleacă unii, sau nu, la UNPR, eu cred că poate cred în proiectul nostru politic de stabilitate naţională. Am ajuns să am un brand. Brand-ul de a mă ţine de cuvânt, şi nu o spun eu, o spun majoritatea. Cred că oamenii, inclusiv oamenii politici, au nevoie de stabilitate şi au nevoie ca cineva să se ţină de cuvânt“.

Deputatul Marin Anton, fost membru PMP, a devenit, începând de vineri, membru al UNPR. „Deputatul independent Anton Marin a devenit membru al Uniunii Naţionale pentru Progresul României. Anton Marin a fost ales deputat în circumscripţia electorală nr. 19 Giurgiu, colegiul uninominal nr. 2“, se arată într-un comunicat transmis vineri de UNPR.

Marin Anton a fost membru al Partidului Naţional Liberal (PNL) până în 2007, când a plecat la PDL. În aprilie 2012, el s-a întors în PNL, al cărui membru a fost până în luna martie 2014. Începând din acel moment, Anton a trecut în Partidul Mişcarea Populară, unde a deţinut şi funcţia de preşedinte al PMP Giurgiu.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite