PNL îl acuză pe Dragnea că nu vrea sesiune extraordinară pentru protestele din 10 august: Dragnea şi-a delegat atribuţiile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, şi-a delegat atribuţiile deputatului PSD Carmen Mihălcescu, vicepreşedinte al Camerei, în perioada în care se află în concediu, a declarat, luni, deputatul PNL Dan Vîlceanu. El l-a acuzat pe Dragnea că nu a vrut să dea curs solicitării opoziţiei de convocare în sesiune extraordinară a Camerei Deputaţilor. Ulterior, acest mesaj a fost transmis şi de Ludovic Orban, liderul PNL.

„Ca să înţelegeţi, aceasta este solicitarea noastră şi nu avea niciun fel de motiv să o refuze. Preşedintele Camerei Deputaţilor, odată primind această solicitare, trebuia să convoace Camera Deputaţilor în sesiune extraordinară. Nu a făcut-o, ba mai mult, astăzi aflăm că şi-a delegat atribuţiile. Este singura acţiune pe care a făcut-o Liviu Dragnea în urma acestei solicitări”, a declarat luni în Parlament deputatul PNL Dan Vîlceanu, citat de News.ro. 

Ulterior, mesajul  a fost reluat şi de preşedintele PNL, Ludovic Orban.  „Liviu Dragnea nu numai că nu a convocat sesiunea extraordinară săptămâna trecută, cum avea obligaţia, dar astăzi, într-un gest suprem de laşitate a dat o declaraţie în care i-a delegat atribuţiile unui vicepreşedinte al Camerei, doamna Carmen Mihălcescu, soţia consilierului său", a declarat şeful liberalilor. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite