Politică

articolul anterior articolul urmator

PNL Bucureşti: Conferinţă la Parlament, unde va prezenta raportul filialei la un an de la alegerea noii conduceri şi un program de guvernare pentru Capitală

2
6 May 2018 06:17:09
Autor: News.ro

Organizaţia PNL Bucureşti organizează duminică la Palatul Parlamentului o conferinţă în care va fi prezentat raportul filialei, la un an de la preluarea mandatului de către noua conducere, un bilanţ al actualei administraţii PSD, dar şi un program alternativ de guvernare pentru Capitală.

La evenimentul programat la ora 11.00  şi-a anunţat prezenţa şi liderul PNL, Ludovic Orban, potrivit unui comnunicat de presă.
 
De asemenea, la eveniment va fi prezentat un raport al activităţii PNL Bucureşti, la un an de la preluarea mandatului de către actuala echipă de conducere, condusă de către Cristian Buşoi. 
 
Totodată, anunţă liberalii, va fi făcut public “bilanţul negativ pentru bucureşteni al actualei administraţii PSD”, la doi ani de la alegerile locale, precum şi un program-alternativă de măsuri urgente pentru guvernarea Capitalei.
 
În data de 8 aprilie 2017, Cristian Buşoi a fost ales preşedinte al filialei PNL Bucureşti, după ce a ocupat şi înainte această funcţie, dar în calitate de preşedinte interimar. În cadrul alegerilor, acesta a fost singurul candidat.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

m lupascu
6.05.2018, 09:35:24

- final apoteotic / alaturi de esedalde

Viorica Alexandru
6.05.2018, 10:27:58

poate inteleg si cititorii de ce trebuie mentinut scandalul Udrea ... Sau poate invata sa se uita la PNL in relatie cu PSD....

Modifică Setările