Politică

articolul anterior articolul urmator

PNL cere demisia purtătorului de cuvânt al CNAS: Cinismul atinge cote nebănuite. Dă dovadă a unei atitudini mizerabile

3
18 Jul 2019 11:13:35
Autor: Radu Eremia
Antoneta Ioniţă, deputat PNL. FOTO Eduard Enea
Antoneta Ioniţă, deputat PNL. FOTO Eduard Enea

Deputatul PNL, Antoneta Ioniţă, cere demisia purtătorului de cuvânt al CNAS, după ce acesta a declarat că oamenii ar muri chiar dacă sistemul pentru cardurile de sănătate ar funcţiona, aşa că opinia publică să nu mai insiste pe acest subiect al blocării sistemului.

„Cinismul atinge cote nebănuite la nivelul celor care sunt în funcţii de conducere la nivelul Ministerului Sănătăţii şi CNAS. Pentru ministrul Sorina Pintea românii sunt infractori, pentru secretarul de stat Cristian Grasu este prea puţin important dacă pacienţii bolnavi de cancer ajung să fie consultaţi de un computer tomograf, iar pentru purtătorul de cuvânt al CNAS, Daniel Osmanovici, «oamenii mor oricum. Şi cu, şi fără sistemul» care administrează cardurile de sănătate“, a declarat deputatul Antoneta Ioniţă. 
 
Reprezentanta liberalilor a subliniat faptul că Osmanovici a arătat că are o „atitudine mizerabilă“, mai ales în condiţiile date. „Dând dovadă de o atitudine mizerabilă, purtătorul de cuvânt al CNAS a continuat: «acum dacă a picat sistemul se întâmplă cele mai mari nenorociri de pe planeta Pământ în România?» Da, domnule Osmanovici, pentru cei mai mulţi pacienţi, orice vizită la doctor este cea mai mare nenorocire, mai ales că mulţi dintre ei aşteaptă reţete pentru medicamente fără de care nu pot trăi!“, a completat Ioniţă.
 
„Nu mă aştept ca domnul Osmanovici să demisioneze. Pentru oamenii care ocupă fotoliile călduţe din Ministerul Sănătăţii şi CNAS contează doar interesul lor personal, şi nu al pacienţilor!“, a conchis deputatul PNL. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

3 Comentarii

Radu Mircea
18.07.2019, 11:27:25

# Hai dom'le , iertati-l odata pe pribeagul Ghita ca de cind asteapta el sa va puna la punct orice sistem informational din tara asta . O asa valoare mondiala ar trebui primit pe Stadionul National ca Simona Halep , nu lasat in surghiun .

+1 (1 vot)
florin bala
18.07.2019, 12:09:45

boar banii sa ni-i dati, ca-n rest zilnic radem de voi cat de prosti sunteti ... cam asta e concluzia relatiilor prezentului ... nemernicie ... nemernicie ...

+1 (1 vot)
¡Ay, caramba
18.07.2019, 12:34:23

Păi dacă oamenii mor oricum, cu sau fără sistem, e clar ca lumina zilei că sistemul e inutil și trebuie desființat. De ce trebuie să cotizăm la un sistem inutil? Ar fi bine și pentru gloiata de imbecili care-l populează, în frunte cu purtătorul de cuvânt. Faptul că sistemul există a făcut posibil ca acest Osmanovici să fie angajat, să primească un salariu. Dacă n-avea salariu, dobitocul era dedicat 100% satisfacerii trebuințelor primare din piramida lui Maslow: hrană și adăpost. Nu mai ajungea el la un nivel atât de sus, precum bătaia de joc la adresa contribuabililor.

+1 (1 vot)