PNL depune moţiune simplă împotriva lui Tudorel Toader: Este ministrul care a făcut un rău enorm României

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Eduard Enea
FOTO Eduard Enea

PNL va depune în această săptămână o moţiune simplă împotriva ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, pe care-l acuză că „a făcut un rău enorm României, atât în ceea ce priveşte funcţionarea sistemului judiciar, cât şi în ceea ce priveşte imaginea României în străinătate”. În plus, potrivit liberalilor, Toader are cele mai mari restanţe în implementarea promisiunilor din programul de guvernare.

 „Partidul Naţional liberal va depune în această săptămână moţiunea simplă împotriva lui Tudorel Toader. Este ministrul care a făcut un rău enorm României, atât în ceea ce priveşte funcţionarea sistemului judiciar, cât şi în ceea ce priveşte imaginea României în străinătate. Tudorel Toader a acţionat ca un luptător împotriva intereselor României în plan extern”, a declarat, luni, deputatul PNL Raluca Turcan.

Potrivit acesteia, comportamentul lui Tudorel Toader de a ataca instituţiile sistemului judiciar ”se transformă într-un factor de agresiune vizibilă împotriva României”.

„A făcut un rău uriaş României, nu unui om, nu doar unei instituţii. Prin tot ceea ce a săvârşit Tudorel Toader în ultima perioadă, practic, s-a întors împotriva ţării sale. El trebuie să plătească”, a mai spus Turcan.

Aceasta a apreciat că Tudorel Toader este şi ”ministrul care a făcut cel mai puţin din ceea ce îşi asumă prin programul de guvernare”, de la recuperarea restanţelor salariale pentru grefieri, la suplimentarea personalului de probaţiune, până la introducerea brăţărilor electronice.

„Investiţiile în penitenciare, practic, sunt cea mai mare restanţă acestui guvern. Se demonstrează, în felul acesta, prin faptul că nu au băgat niciun leu înbunătăţirea condiţiilor de detenţie, că pretextul eliberării infractorilor a fost de fapt cel urmărit şi nu condiţii mai bune pentru cei care săvârşesc detenţie în România”, a mai spus Turcan.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite