PNL Diaspora îl susţine pe Ludovic Orban la şefia partidului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
PNL Diaspora a votat moţiunea lui Ludovic Orban. FOTO: Facebook
PNL Diaspora a votat moţiunea lui Ludovic Orban. FOTO: Facebook

PNL Diaspora şi-a arătat susţinerea pentru Ludovic Orban la Congresul din 25 septembrie şi a votat moţiunea de candidatură a liderului de partid.

În şedinţa de miercuri a Colegiului Director, conducerea filialei PNL Diaspora a decis să susţină moţiunea lui Ludovic Orban, intitulată „Forţa Dreptei”, cu 29 de voturi pentru şi 5 împotrivă. Moţiunea lui Florin Cîţu, „România Liberală” a primit 7 voturi pentru şi 27 de voturi „împotrivă”.

„Ludovic Orban este singura opţiune pe care o are Partidul Naţional Liberal. Am ajuns într-o situaţie dificilă, PNL este foarte aproape de pierderea guvernării sau, mai rău, de refacerea alianţei USL. Niciuna dintre aceste situaţii nu este dorită de electoratul nostru, iar asta se vede din noile cifre ale sondajelor. Singurul om politic cu experienţa şi tactul necesar pentru ducerea la bun sfârşit a mandatului dat de cetăţeni este Ludovic Orban.

În patru ani de mandat, a reuşit să obţină victorii importante în toate tururile de scrutin, a arătat că poate guverna în situaţii de criză, a demonstrat că poate aduce la masa negocierii oameni cu idei şi viziuni diferite pe care să-i transforme într-o echipă gata să lucreze pentru români şi pentru România. Ludovic Orban este şi va fi preşedintele Partidului Naţional Liberal !”, a declarat senatorul Viorel Badea, preşedintele PNL Diaspora, la finalul şedinţei, potrivit unui comunicat de pe pagina de Facebook a filialei. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite