PNL începe negocierile pentru depunerea moţiunii de cenzură. Cine se va ocupa de strângerea unei majorităţi pentru dărâmarea Guvernului Tudose

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ludovic Orban. FOTO Inquam Photos
Ludovic Orban. FOTO Inquam Photos

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a anunţat, luni seară, că formaţiunea sa a stabilit persoanele care ar urma să negocieze cu celelate partide susţinerea moţiunii de cenzură împotriva Guvernului Tudose.

„Urmează să depunem o moţiune de cenzură. Ordonanţa care a răvăşit sistemul fiscal din România, care pune în pericol dezvoltarea economică a României, care creează un haos în toate domeniile stau la baza acestei moţiuni de cenzură“, a declarat Ludovic Orban. 

Preşedintele PNL a anunţat cine vor fi cei trei lideri din partid care se vor ocupa de negocierile cu parlamentarii din alte partide. „Grupul de lucru politic e format din Raluca Turcan, Iulian Dumitrescu şi Ilie Bolojan. Mandatul e de a purta negocieri cu toate partidele parlamentare şi cu toate grupurile politice, mai puţin PSD“, a mai spus Orban. 

Şeful liberalilor va fi plecat pentru o săptămână în Statele Unite ale Americii unde se va întâlni cu mai mulţi oficiali americani. Acesta e însoţit de Robert Sighiartău (secretar general al PNL), Ben Oni Ardelean şi Viorel Badea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite