PNL a lansat campania #NimicEstiTuChallenge. „Liviule, ne dai iarăsi în judecată?“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pavel Popescu, coordonatorul campaniei online a PNL, la Adevărul Live
Pavel Popescu, coordonatorul campaniei online a PNL, la Adevărul Live

Liberalii au lansat online o campanie împotriva PSD şi au atacat replica lui Liviu Dragnea adresată cetăţeanului de  la Suceava: „Nimic eşti tu!“. Au înregistrat şi domeniul de internet „nimicestitu.ro“, care trimite spre pagina de internet a campaniei, unde este un video cu Liviu Dragnea la mitingul de joi de la Suceava.

Acum două săptămâni, PSD a deschis două procese împotriva liberalilor, scrie Digi24.ro, pentru că au înregistrat pe numele PNL domeniul de internet romaniameritamaimult.ro. În momentul accesării, domeniul afişează mesajul „Error 20-20, PSD not working“, după care se redirecţionează către pagina de Facebook a PNL.  

„Liviule, ne dai iarăsi în judecată? Ţi-am cumparat din nou domeniul“, îl întreabă Pavel Popescu, coordonatorul campaniei online a PNL pe liderul PSD. „PNL lansează campania   #NimicEstiTuChallenge. Toţi românii sunt invitaţi să se filmeze şi sa-şi posteze următorul mesaj pentru Liviu Dragnea, pe paginile personale de facebook: «Eu nu sunt un nimic. Pe 26, votez! Şi ai să vezi că nimic eşti tu!» Vă provoc să vă înregistraţi cu acest mesaj, adresat lui Liviu Dragnea si să postaţi filmul pe paginile vostre de Facebook, cu hashtag #NimicEstiTuChallenge E timpul să scăpam de PSD. E timpul României “, a declarat Pavel Popescu pentru Digi24.ro. 

pnl
Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite