Surse: Bugetul de stat pe 2022, estimat să fie depus în Parlament pe 20 decembrie. Ce reformă îi cere Cîţu lui Ciucă să accelereze în discuţiile din Coaliţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Cîţu, liderul PNL FOTO Inquam Photos / George Calin
Florin Cîţu, liderul PNL FOTO Inquam Photos / George Calin

Biroul Executiv al PNL are o reuniunea de la ora 10.00, şedinţă la care liderii liberali vor discuta despre priorităţile partidului în ceea ce priveşte prefecţii, dar şi despre agenţiile de stat.

***  UPDATE Nicolae Ciucă le-a spus liberalilor în şedinţa conducerii PNL că estimează că pe 20 decembrie guvernanţii vor depune proiectul de buget pe 2022 în Parlament şi speră că până de Crăciun să fie adoptat Certidicatul verde, susţin surse politice.  

Pe de altă parte, Florin Cîţu i-a spus lui Ciucă faptul că trebuie accelerae discuţiile pentr reforma pensiilor, pentru că România se apropie de limita plafonului bugetar pentru acestea. De asemenea, liderul PNL a precizat că trebuie şi o nouă Lege offshore, fiind depus de către acesta un proiect de lege.

----

După două săptămâni de pauză, liberalii revin faţă în faţă într-o şedinţă pentru a discuta despre împărţirea funcţiilor la nivel naţional. Pe agendă sunt două categorii de funcţii care trebuie împărţite. 

În primul rând, sunt funcţiile de prefecţi şi subprefecţi, aproape toţi liderii din teritoriu dorind ca în judeţul lor să aibă poziţia de reprezentant al Guvernului în teritoriu. 

De asemenea, partidele Puterii au de discutat şi problematica funcţiilor din agenţiile şi oficiile de stat. 

PNL are şedinţa programată să înceapă de la ora 10.00.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite