PNL rupe relaţiile cu USR PLUS dacă este votată moţiunea PSD. Cîţu: Rămânem un partid responsabil

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Cîţu, premierul României şi noul preşedinte al PNL FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Florin Cîţu, premierul României şi noul preşedinte al PNL FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Premierul Florin Cîţu a declarat că în continuarea PNL îi aşteaptă pe cei de la USR PLUS la masa discuţiile, însă atunci când aceştia vor vota o moţiune de cenzură alături de PSD sau AUR, atunci liberalii nu vor mai negocia cu ei. Preşedintele formaţiunii a adăugat că PNL rămâne ferm în susţinerea preşedintelui Klaus Iohannis şi a şefului Guvernului.

„Îi continuare aşteptăm partenerii de la USR PLUS să discutăm şi să mergem cu această coaliţie mai departe, dar vom trage linie. În momentul în care cei de la USR PLUS vor vota o moţiune de cenzură alături de PSD sau AUR, în acel moment PNL nu va mai negocia cu cei de la USR PLUS. Acestea au fost discuţiile”, a afirmat Florin Cîţu, la finalul BEx al PNL de marţi.

Liderul Executivului a mai spus că „PNL este un partid responsabil, partid care şi-a asumat guvernarea într-o perioadă dificilă şi nu dă înapoi”.

„În continuare PNL rămâne ferm în spatele preşedintelui şi premierului în această perioadă. Nu este niciun fel de discuţie aici”, a mai explicat liderul de la Palatul Victoria.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite