Politică

articolul anterior articolul urmator

PNL a câştigat 16 din cele 49 de localităţi în care au avut loc alegeri locale duminică. Organizaţia PNL Neamţ, lăudată în şedinţa liberalilor

0
12 Jun 2017 00:33:01
Autor: Radu Eremia
FOTO Eduard Enea
FOTO Eduard Enea

Preşedintele PNL Raluca Turcan afirmă că liberalii au câştigat primăriile în cel puţin 16 din cele 49 de localităţi în care au avut loc duminică alegeri locale parţiale. Candidaţii PNL s-au situat pe primele locuri la Târgu Jiu, la Roman şi la Râşnov. În şedinţa grupului parlamentar al PNL de luni, liderul interimar a lăudat activitatea tuturor câştigătorilor.

Candidaţii PNL au câştigat funcţia de primar şi în Jilava (judeţul Ilfov), Baia Sprie (judeţul Maramureş), dar şi la Fierbinţi (judeţul Ialomiţa), precum şi alte 10 localităţi din judeţele Suceava, Arad, Prahova, Sibiu, Vrancea, Caraş Severin, Argeş, Neamţ, Alba, Brăila.
 
„Rezultatele alegerilor parţiale confirmă tendinţa de creştere a Partidului Naţional Liberal precum şi faptul că PNL este principalul opozant al PSD. Am câştigat la Târgu Jiu, unde oamenii s-au convins că PSD aduce doar stagnare. Acolo, candidatul nostru, Marcel Romanescu, a intrat în peste 800 de scări de bloc! Victoria de la Târgu Jiu este încă o dovadă că rezultatele se obţin prin implicare şi prezenţă pe teren", scrie Turcan pe Facebook. „Acolo unde există oameni buni şi muncă de echipa, PNL obţine rezultate!", conchide ea.
 
În şedinţa de grup a PNL, preşedintele interimar Raluca Turcan a lăudat toate organizaţiile cu rezultate, însă cea mai apreciată, potrivit unor surse participante la întâlnire, a fost PNL Neamţ, condusă în prezent de Mugur Cozmanciuc. Pe lângă Primăria Roman, liberalii din Neamţ au câştigat şi localitatea Băltăţeşti

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările