PNL, după ce Tudorel Toader a propus revocarea şefei DNA: Ministrul Justiţiei a ales să fie de partea infractorilor. Revocarea Codruţei Kovesi nu e oportună

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionel Dancă, purtătorul de cuvânt al PNL
Ionel Dancă, purtătorul de cuvânt al PNL

Purtătorul de cuvânt al PNl, Ionel Dancă, a declarat, în această sară, că ministrul Justiţiei, în lupta dintre DNA şi infractori, a ales să fie de partea infractorilor. Liberalii consideră că argumentele invocate de Tudorel Toader împotriva şefei DNA nu se susţin.

„E o seară tristă pentru Justiţia din România, nu pentru că DNA se identifică cu persoana procurorului-şef, ci pentru că ministrul Justiţiei, în lupta dintre DNA şi infractori, a ales să fie de partea infractorilor. A preluat argumentele persoanelor aflate în diferite stadii de acuzare şi în diferite stadii de judecată. A preluat argumenele acestor grupuri infracţionale. Argumentele invocate de Tudorel Toader nu se suţin. Revocarea şefei DNA nu e oportună“, a spus Ionel Dancă, purtătorul de cuvânt al PNL. 

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat, după prezentarea sintezei unui raport privind activitatea managerială la DNA, timp de 80 de minute, că declanşează procedura de revocare din funcţie a şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi.

Citeşte si

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că o susţine în continuare pe Laura Codruţa Koveşi.

USR cere demisia imediată a lui Tudorel Toader.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite