PNL vrea referendum de modificare a Constituţiei în luna aprilie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prim-vicepreşedintele PNL, Gheorghe Falcă, a declarat, luni, faptul că liberalii susţin iniţiativa Coaliţiei pentru familie de modificare a Constituţiei, şeful de campanie al PNL considerând că partidul său preconizează că în luna aprilie va avea loc referendumul pe această temă.

„Astăzi am avut o dezbatere pe această temă (modificarea Constituţiei - n.r.). Au fost argumente în susţinerea a ceea e înseamnă solicitarea Coaliţiei pentru familie. Aşa cum ştiţi, în interiorul programului politic suntem oamenii care avem ca reper familia (...) S-a făcut un calcul al timpului în care se poate realiza un referendum şi există o estimare pentru luna aprilie“, a declarat şeful de campanie al PNL, Gheorghe Falcă.

Liderul liberal nu a precizat însă, în mod clar, de ce este nevoie de o modificare atât de rapidă a COnstituţiei şi nu e lăsat mai mult timp pentru dezbaterea temei. Întrebat dacă are argumente pentru susţinerea punctului de vedere al Coaliţiei pentru familie, Falcă s-a rezumat la două cuvinte: „Inima, conştiinţa” 

Falcă a subliniat că PNL va apăra şi minotităţile de orice fel, cu toate că acestea nu au în prezent o legislaţie care să cuprindă lucruri precum parteneriatul civil. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite