Crin Antonescu dă târcoale PNL

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Crin Antonescu FOTO Mediafax
Crin Antonescu FOTO Mediafax

Fostul lider  PNL Crin Antonescu dă semne că ar fi interesat de o reapropiere de liberali. Antonescu ar urma să se alăture unui ONG iniţiat de câţiva membri din vechiul PNL care se opun fuziunii cu PDL. Bazele acestui ONG urmează să se pună duminică, la Hotel Royal din Bucureşti.

Numele ONG-ului va fi Asociaţia “Clubul Liberal Ion C. Brătianu 1875”, iar printre cei care vor participa la eveniment se numără şi un deputat liberal apropiat de Antonescu, Radu Zlati. Preşedinte provizoriu al organizaţiei va fi fostul deputat PNL George Şerban. Şerban a precizat, pentru site-ul Breaking News 24, că a depus actele de înregistrare a ONG-ului la Tribunal.

"Scopul acestui club, a cărui lansare este, nu întâmplător, la 24 mai, este să militeze pentru păstrarea identităţii politice a PNL, a acelui partid fără de care România modernă n-ar fi existat. Sloganul meu personal, pe care l-am ales când m-am alăturat acestui proiect, este 'Partidul National Liberal există!'.

Plecând de la ideea că scopul acestui club este apărarea identităţii PNL, ne putem imagina o cetate care este apărată, atât în interiorul cât şi în exteriorul zidurilor ei, atât de duşmani aflaţi în exteriorul dar şi de cei aflaţi în interiorul cetăţii. (...) Dar, niciodată, clubul nu va acţiona împotriva PNL, a cărui identitate politică vrea să o apere", a spus Şerban.

Acesta a mentionat ca Asociatia se opune fuziunii cu PDL, precizând că aceasta incă mai este reversibilă.

 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite