Poliţia a verificat dacă Victor Ponta locuieşte la adresa de domiciliu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta are din nou probleme cu Justiţia. FOTO Eduard Enea
Victor Ponta are din nou probleme cu Justiţia. FOTO Eduard Enea

O echipă de poliţişti de supraveghere judiciară de la Secţia 6 de Poliţie din cadrul Poliţiei Capitalei s-a deplasat, marţi seară, la domiciliul lui Victor Ponta unde a verificat dacă acesta locuieşte la adresa de domiciliu, ulterior fiindu-i prezentate obligaţiile pe care le are în cadrul procedurii de control judiciar impuse, marţi de procurorii DNA Ploieşti, au arătat surse judiciare pentru News.ro.

Poliţiştii care s-au deplasat la domiciliul lui Victor Ponta au stabilit cu acesta şi programul săptămânal al vizitelor la secţia de poliţie care va fi valabil atâta timp cât fostul premier se află în control judiciar.

Lucrătorii de poliţie au verificat în acest fel şi dacă Victor Ponta locuieşte la adresa indicată drept domiciliu, la final prezentându-i care sunt obligaţiile pe care le are cât timp este valabilă măsura preventivă.

Procurorii Serviciului Teritorial Ploieşti de la Direcţia Naţională Anticorupţie au trimis, marţi, actele privind controlul judiciar şi obligaţiile care decurg din această măsură în cazul lui Victor Ponta, au declarat surse judiciare pentru News.ro.

Fostul premier Victor Ponta a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile, de către procurorii DNA, sub acuzaţiile de folosire a influenţei ori autorităţii în scopul obţinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite şi complicitate la infracţiunea de spălare de bani. Ponta ar fi beneficiat de 220.000 de euro de la un om de afaceri - Sebastian Ghiţă-  pentru a organiza vizita unei personalităţi politice străine- Tony Blair-, iar în schimbul banilor l-ar fi desemnat pe omul de afaceri drept candidat pe listele PSD.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite