Pomohaci se plânge Parlamentului că fost tocat de televiziuni timp de 32 de zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul preot Cristian Pomohaci le cere parlamentarilor din Comisia de cultură să ia măsuri şi să interzică atacurile din presă la adresa lui, demers care are loc după ce Consiliul Naţional al Audovizualului nu i-a răspuns la o solicitare în care artistul cerea ca instituţia să ia poziţie faţă de jignirile aduse lui de mai multe televiziuni, timp de 32 de zile.

„Cabinetul de avocatură care îl reprezintă pe Cristian Pomohaci a trimis o adresă Comisiei de cultură de la Camera Deputaţilor prin care se solicită comisiei să luăm anumite măsuri în ceea ce priveşte Consiliul Naţional al Audiovizualului, deoarece în urma unor adrese făcute de acest cabinet de avocatură către această instituţie nu a primit răspuns vizavi de faptul că anumite posturi de televiziune, zic dânşii, că au jignit clientul, respectiv pe domnul Pomohaci Cristian, făcându-l în toate felurile", a declarat preşedintele comisiei, Gigel Ştirbu, citat de Agerpres.

Posturile pe care le invoca Pomohaci sunt la adresa Antena 1 şi Antena Stars, posturi care l-ar fi atacat pe acesta, potrivit cerereii adresate Parlamentului, timp de 32 de zile.

Preotul Cristian Pomohaci a fost caterisit, respectiv a fost exclus din Biserica Ortodoxă Română. Aceasta este decizia luată de Consistoriul Eparhial al Arhiepiscopiei Ortodoxe de Alba Iulia, vineri, 28 iulie 2017. Pomohaci este cercetat de Parchetul General pentru că ar fi încercat să corupă sexual un adolescent de 17 ani.

Adresa lui Pomohaci ar urma să fie discutată în şedinţa Comisiei de cultură de miercuri. 
Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite