Ponta, acuzaţii dure: „Din banii de la buget se plătesc campanii de dezinformare“. Ce spune fostul premier despre reţeaua de „troli“ a PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta. FOTO Eduard Enea
Victor Ponta. FOTO Eduard Enea

Victor Ponta, fost premier şi actual lider al Pro România, arată, într-o postare de pe pagina sa de Facebook, cum funcţionează „reţeaua de troli“ a PSD, subliniind faptul că actualul şef al PSD online este un consilier al CJ Teleorman, dar şi că fostul lider al acestui departament, George Harabagiu, plecat în urma unui mare scandal, a ajuns să lucreze cu liderul social-democrat din Neamţ.

„Dan Cristescu (presedintele CJ Teleorman) îi scrie Cristinei Alcea (consilier judetean PSD la Teleorman plătită din bani publici - dar care de fapt lucrează la Partid la dezinformări pe reţele sociale «ASTUIA (n.r. - adică lui Victor Ponta) NU-I INCHIDE NIMENI PLISCUL!!!»“, susţine Victor Ponta, la începutul mesajului său. Fostul premier punctează faptul că PSD a primit în primele două luni din an 3 milioane de euro de la Autoritatea Electorală Permanentă 

Ponta afirmă că fostul şef al PSD online, cel care şi-a dat demisia după ce a fost coordonatorul postărilor în care se susţinea că spectatorii de pe Arena Naţională n-au fluierat-o pe Gabriela Firea, ci pe Simona Halep, e acum în echipa liderului CJ Neamţ. Ionel Arsene. 

Fostul premier dă detalii şi despre noua şefă a PSD Online. „Cristina Alcea este plătită de CJ Teleorman (chiar a primit şi bursă de studii de la CJ) dar lucrează la Partid la online - adică face exact ce faceau persoanele pentru care Dragnea a fost deja condamnat în dosarul «angajarilor fictive». De pe telefonul său (plătit de CJ Teleorman ) Cristiana Alcea trimite pe toate reţelele de «troli» făcute de PSD din banii de la Buget dezinformări - de exemplu despre Victor Ponta / după care primeşte de la Dan Cristescu (preşedintele CJ Teleorman) mesajul direct «astuia nu-i închide nimeni pliscul»“, se mai arată în mesajul lui Ponta.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite