Ponta, atac la Dragnea: Au fost ameninţaţi toţi PSD-iştii ca nu cumva să mă felicite pentru achitare. Încearcă acum să ascundă toate blaturile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul premier Victor Ponta a lansat, luni, un atac dur la adresa lui Liviu Dragnea despre care a afirmat că le-a cerut celor din partid să nu-l sune pe el şi să-l felicite pentru achitare.

Victor Ponta a publicat un lung mesaj pe Facebook în care susţine că Liviu Dragnea „încearcă să ascundă blaturile în urma cărora a ajuns el preşedinte al PSD“.

Fostul premier punctează faptul că Dragnea le-a cerut colegilor din partid să nu-i dea telefon lui pentru a-l felicita pentru achitarea în Dosarul Rovinari-Turceni. 

„De joi şi până azi de la cabinetul lui Dragnea au fost ameninţaţi toţi pesediştii ca nu cumva să mă felicite în public sau privat / PSD nu a dat niciun comunicat şi a cerut jurnaliştilor «prieteni» să ignore subiectul“, a scris Victor Ponta pe Facebook. 

Mai mult, fostul şef de la Palatul Victoria a amintit mai multe evenimente din anii trecuţi în care Dragnea ar fi arătat că e dispus să facă tot ce îi stă în putere pentru a ajunge şeful PSD.  

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite