Ponta: Atacul lui Băsescu reflectă o persoană incapabilă să îşi exercite funcţia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacul preşedintelui Traian Băsescu la adresa magistraţilor, primarilor, pensionarilor, muncitorilor de la Lukoil, precum şi indicaţia referitoare la câţi bani trebuie daţi pentru o operă a lui Brâncuşi reflectă o persoană incapabilă să îşi exercite funcţia, a afirmat premierul Victor Ponta, la scurt timp după declaraţia preşedintelui Traian Băsescu.

Atacul lui Traian Băsescu la adresa magistraţilor, primarilor, pensionarilor, muncitorilor de la Lukoil, precum şi indicaţia referitoare la câţi bani trebuie daţi pentru o operă a lui Brâncuşi reflectă o persoană incapabilă să exercite o funcţie atât de importantă în stat", a afirmat Ponta, pe Facebook.

Preşedintele Traian Băsescu a catalogat, joi, drept inadmisibilă presiunea făcută de reprezentantul companiei Lukoil şi a cerut Guvernului ca dacă mâine Lukoil nu reia producţia să fie pregătit să preia rafinăria de la Ploieşti.

El a susţinut că atitudinea părţii române faţă de Lukoil trebuie să fie „pe înţelesul ruşilor“, avertizând că această companie trebuie să se hotărască: ori respectă legile statului român şi rămâne aici, ori, „dacă vrea legile de la Moscova, se duce acolo“.

În acelaşi timp, preşedintele l-a acuzat pe judecătorul Horaţiu Dumbravă că „minte“ şi că îşi menţine integral declaraţia pe care a făcut-o atunci când a dat avizul de începere a urmării penale faţă de cinci foşti miniştri.

Băsescu, către Lukoil: Ia plecaţi, băieţi, dar să nu credeţi că plecaţi cu rafinăria.  Dacă se retrag, cer Guvernului să preia rafinăria

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite