Ponta: Băsescu s-ar putea să fie vreun inculpat la anul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Victor Ponta a declarat joi că preşedintele Traian Băsescu nu va mai fi nimic anul viitor, poate doar „vreun inculpat“, pentru că i se va înceta imunitatea care l-a salvat de dosarele „Flota“ şi „Casa Mihăileanu“.

„Nu o să mai fie nimic Băsescu de la anul. S-ar putea să fie vreun inculpat, dar asta e treaba justiţiei, nu a mea. A avut imunitate în aceşti 10 ani. Dacă vor fi lucruri pe care justiţia le cercetează, sigur că domnia sa trebuie să dea socoteală. Îi încetează imunitatea care l-a salvat de «Casa Mihăleanu», de «Flotă», de toate afacerile şi pe care, probabil, ar invoca-o şi în cazul acesta al terenurilor din Călăraşi“, a spus Ponta, la RTV.

Premierul a precizat din nou că nu se referă la lucruri concrete deoarece, spre deosebire de preşedinte, el nu cunoaşte lucruri din dosare.

Premierul Victor Ponta a făcut aceste precizări în contextul în care Traian Băsescu ar fi numit premier. „Dacă aş fi preşedinte, niciodată nu l-aş pune premier pe Băsescu. Exclud posibilitatea că va fi sprijinit de PSD sau de mine Băsescu pentru funcţia prim-ministru“, a afirmat Ponta.
 

Pe aceeaşi temă:

Ponta: Singura dată când era să se rupă USL a fost din cauza lui Roşca-Stănescu

„Plagiatorul“ - Reacţia lui Băsescu la acuzaţiile lui Ponta. Cum explică preşedintele povestea terenului cumpărat de fiica sa

În ce ligă joacă preşedintele?

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite