Ponta a bătut palma cu Oprişan pentru a-l împiedica pe ministrul Grindă să câştige Primăria Focşani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Victor Ponta FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Pro România îşi retrage candidatul pentru primăria Focşani şi îl va susţine pe actualul primar în funcţie, Cristi Valentin Misăilă, unul dintre apropiaţii baronului PSD de Vrancea Marian Oprişan. ”Candidatura lui Ion Şefan la funcţia de primar al Municipiului Focşani nu este doar o ruşine, ci şi un mare pericol pentru dezvoltarea municipiului”, anunţă partidul condus de Victor Ponta. Ion Ştefan, poreclit Grindă, este ministrul Dezvoltării.

”Avem încredere că actualul primar, domnul Misăilă, va sprijini şi va promova proiectele stângii, proiecte dedicate în principal oamenilor şi dezvoltării municipiului, pe care consilierii locali Pro România le vor depune în următorul mandat. Este mai important să colaborăm în interesul focşănenilor pe proiecte comune decât să intrăm intr-o competiţie care ar putea aduce la putere un liberal care nu ştie nici acum dacă şi-a plătit taxele pe proprietate. Colaborarea stângii va duce la continuarea actualelor programe locale şi la o infuzie de idei noi venite dinspre consilierii Pro România, toate în interesul focşănenilor.

Această decizie este una de maximă responsabilitate şi transmite mesajul că stânga trebuie să fie unită acolo unde pericolul ca impostura să prevaleze. Şi toţi am văzut, în ultima perioadă, cât de mare este potenţialul de impostură al candidatului liberal Ion Ştefan.

Pro România este un partid care îşi doreşte să reformeze viaţa politică românească, promovând specialişti şi profesionişti pe listele de la alegerile locale din 27 septembrie. De aceea, am luat această decizie de a bloca pe cât se poate candidatura liberalului Ion Ştefan, absolut scandaloasă şi de neacceptat.”, precizează Pro România.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite