Ponta, după ce Dăncilă l-a făcut mincinos: Tocmai mă invitase să vin la Congresul PSD şi acceptasem, presupun că invitaţia nu mai e valabilă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta - FOTO Eduard Enea
Victor Ponta - FOTO Eduard Enea

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, a venit cu o replică pentru G4Media după ce premierul Viorica Dăncilă a scris luni pe Facebook că acesta din urmă este „duplicitar” şi „mincinos”. Ponta explică că liderul PSD tocmai îl invitase la Congresul PSD şi că acceptase.

„Doamna Dăncila tocmai mă invitase să vin la Congresul PSD şi acceptasem, presupun că acum invitaţia nu mai este valabilă. Regret faptul că nu voi avea avea ocazia să mă adresez direct “poporului pesedist” şi social democraţilor, dar este evident acum pentru mine că nu se doreste şi nu se poate face nicio schimbare radicală a Guvernului, a programului de guvernare şi a modului de guvernare. Cât timp este actuala Conducere este clar ca PSD ramane exact la fel ca pe vremea lui Dragnea”, a declarat liderul Pro România pentru G4Media.ro.

Premierul Viorica Dăncilă a lansat un atac la adresa lui Victor Ponta după ce fostul prim-ministru a povestit luni dimineaţă cum au decurs discuţiile cu preşedintele PSD privind cooptarea Pro România la guvernare.

„Stilul acesta mincinos şi duplicitar al domnului Victor Ponta este unul dintre motivele pentru care nu am mai dorit să colaborăm, până la urmă. Neseriozitatea sa, dorinţa permanentă de a ieşi în faţă prin orice mijloace, inclusiv prin neadevăruri nu fac casă bună cu PSD. Este un om incapabil să construiască şi ştie doar să distrugă. Crin Antonescu a spus foarte clar motivul pentru care Ponta a distrus USL: este un om care are tot timpul o agendă ascunsă, croită nu pe interesele ţării, ci pe interese personale“, a afirmat Viorica Dăncilă pe Facebook.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite