Ponta, după demisia lui Moisă: PSD este condus de „Cartelul de la Tel Drum“ pe un drum pe care PRM şi PD au mers deja şi au dispărut

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul premier Victor Ponta susţine, în urma demisiei europarlamentarului Sorin Moisă din PSD, că partidul este condus de Liviu Dragnea şi de apropiaţii săi pe drumul naţionalism-comunismului şi nu spre o direcţie europeană de centru-stânga.

„Din păcate, PSD azi este confiscat de «Cartelul de la Tel Drum» format din foşti PD-işti cu gândire de baron - vataf local (puşi doar pe făcut bani, case, maşini, lacuri şi fonduri de vânătoare, contracte cu statul etc) şi foşti PRM-işti care duc partidul şi România spre vremurile naţionalism-comunismului de care am crezut că ne-am despărţit definitiv după intrarea în UE. Şi Adrian Năstase, şi Mircea Geoană, şi eu (lideri centrali cu educaţie şi mentalitate progresistă) ne-am luptat timp de 15 ani (cu rezultate mai mult sau mai puţin fericite, dar fără a schimba direcţia) să arătăm că PSD poate să evolueze spre un partid modern de centru stânga care să asigure dezvoltare economică şi solidaritate socială. Azi, PSD este condus de «Cartel» pe un drum pe care PD şi PRM au mers deja - şi au dispărut în istorie”, a scris Ponta pe Facebook, după ce Sorin Moisă, unul dintre cei mai importanţi europarlamentari PSD, a demisionat din partid. 

„Cititi ce a scris Sorin Moisa mai jos - si ignorati tipetele isterice de “tradator” sau “securist” ale postacilor organizati de un fost PRM ist si platiti de un fost PD ist cu banii deturnati de la Teldrum”, a mai scris Ponta. 

Europarlamentarul Sorin Moisă, politicianul care a pus umarul al ridicarea vizelor pentru Canada, a scris sâmbătă, într-o lungă postare pe Facebook, că îşi dă demisia din PSD şi grupul parlamentar S&D. Europarlamentarul aduce acuze dure liderilor dinpartid şi susţine că „PSD aruncă România într-o văgăună a istoriei pentru a-l apăra pe domnul Dragnea de propriul trecut”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite